Θανατηφόρο/Λεμεσός: Ακαριαίος ο θάνατος του 41χρονου Μαρίνου(BINTEO)

41χρόνος μοτοσικλετιστής είναι το νέο θύμα της ασφάλτου σε νέο τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε λίγο μετά τις 2 στο δρόμο Μονής-Πύργου.

Σύμφωνα με τις εξετάσεις ο άτυχος μοτοσικλετιστής φέρεται να είχε αναπτύξει υπερβολική ταχύτητα.

Νέο θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 14:00 το μεσημέρι στον δρόμο Μονής Πύργου με θύμα 41χρονο μοτοσικλετιστή από το Τραχώνι, κάτοικο Πεντακώμου. Πρόκειται για τον Μαρίνο Αναστασίου ο οποίος όπως όλα δείχνουν απώλεσε τον έλεγχο της μεγάλου κυβισμού μοτοσυκλέτας του σε μια ελαφριά στροφή του δρόμο.

Σύμφωνα με τις εξετάσεις των

μελών της τροχαίας Λεμεσού στη σκηνή του νεου θανατηφόρου δυστυχήματος ο άτυχος μοτοσικλετιστής φέρεται να είχε αναπτύξει υπερβολική ταχύτητα.

Διαβάστε επίσης: Νέα τραγωδία στην άσφαλτο-Νεκρός ο μοτοσικλετιστής μετά το τροχαίο στη Λεμεσό

Παρά το γεγονός ότι ο μοτοσικλετιστής φορούσε προστατευτικό κράνος αυτό δεν ήταν αρκετό για να του σώσει τη ζωή.

«Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται έχασε τον έλεγχο της μεγάλου κυβισμού μοτοσικλέτας που οδηγούσε και εκτινάχθηκε, χτύπησε σε μεταλλική περίφραξη περβολιού και ακολούθως σε περιτοίχισμα κατοικίας. Βρήκε ακαριαίο θάνατο», δήλωσε ο υπεύθυνος της τροχαίας Λεμεσού, Μιχάλη Μιχαήλ.
Σοκαριστική περιγραφή των συνθηκών του δυστυχήματος έδωσε αυτόπτης μάρτυρας….

«Είδα ένα σώμα να εκτοξεύεται από τη μοτοσικλέτα και με μεγάλη ταχύτητα, σε ύψος περίπου ενάμιση μέτρο, να χτυπά πάνω στον στύλο και πάνω στο περιτοίχισμα του σπιτιού εδώ. Η μοτοσικλέτα σύρθηκε προς την αντίθετη κατεύθυνση.Ήταν τόσο δυνατός ο ήχος, σίγουρα μεγάλη ταχύτητα. Στο μεταξύ ένας άλλος μάρτυρας μας ανέφερε ότι τον προσπέρασε με μεγάλη ταχύτητα, στον έναν τροχό περίπου 200 μέτρα πριν το σημείο του ατυχήματος», είπε στην κάμερα του ΣΙΓΜΑ.

Ο άτυχος 41χρόνος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο γενικό νοσοκομείο Λεμεσού όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν το θάνατο του. Στη σκηνή διενήργησαν πολύωρες εξετάσεις τα μέλη της τροχαίας Λεμεσού με σκοπό να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια που οδήγησαν στο νέο θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΘανατηφόροΛεμεσός, Ακαριαίος, 41χρονου ΜαρίνουBINTEO,thanatiforolemesos, akariaios, 41chronou marinouBINTEO