Θανατηφόρο τροχαίο-Πάφος: Έδωσε κατάθεση 2ος μοτοσικλετιστής

Οι πληροφορίες ότι ο άτυχος Δήμος Καμηλάρης, ο οποίος έχασε χθες το πρωί τη ζωή του σε θανατηφόρο τροχαίο ενώ οδηγούσε την μηχανή του στην λεωφόρο Ευρώπης, δεν ήταν μόνος, φαίνεται να επιβεβαιώνονται από την Αστυνομία, όπως μεταδίδει ο ανταποκριτής του ΣΙΓΜΑ στην Πάφο, Μάριος Ιγνατίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το φιλικό πρόσωπο του άτυχου Δήμου, ανέφερε ότι βρισκόταν λίγο πιο μπροστά του όταν συνέβη το μοιραίο, επίσης με μοτοσυκλέτα και ακολούθως επέστρεψε στη σκηνή όπου αντιλήφθηκε το θλιβερό συμβάν.

Ο

δεύτερος οδηγός, πέρασε ήδη από τα γραφεία της Αστυνομίας και έδωσε κατάθεση αλλά και όσες πληροφορίες είχε για το συμβάν.

Να θυμίσουμε ότι ο άτυχος Καμηλάρης χτύπησε με τη μηχανή του σε μεταλλικό πάσσαλο της ΑΗΚ και βρήκε τραγικό θάνατο, αν και φορούσε το προστατευτικό του κράνος.

Η τελευταία πράξη του δράματος θα "παιχτεί" στις 3:00μμ όταν οι συγγενείς και οι φίλοι του Δήμου Καμηλάρη θα απευθύνουν το ύστατο χαίρε στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα στη Γεροσκήπου. Παράκληση των οικείων του είναι όπως αντί κατάθεσης στεφάνων να γίνουν εισφορές για στήριξη της οικογένειας.

Keywords
Τυχαία Θέματα