«Θα την κάτσω του Αλέξη…» - Απειλούνται ισορροπίες με «μαυρόασπρο» φόντο

Αδειάζει η κλεψύδρα για την καταχώριση της υπόθεσης εναντίον του Αλέξη Μαυρομιχάλη και του Ντίντι Ρούντολφ, για την εμπλοκή τους στην απόπειρα δολοφονίας κατά του Πανίκου Παναγιώτου άλλου Γλύκα. Υπενθυμίζεται ότι οι δυο τελούν υπό οκταήμερη κράτηση και στόχος των ανακριτών είναι να καταχωρισθεί η υπόθεση με τη λήξη του διατάγματος προσωποκράτησης.

Το γεγονός της σύλληψης και της κράτησης των δυο δεν είναι τυχαίο γεγονός όπως σημείωσε ενώπιον Δικαστηρίου και ο συνήγορος υπεράσπισης του Μαυρομιχάλη στο Δικαστήριο προ ημερών. Έγινε λόγος για «αλλότρια συμφέροντα» που οδήγησαν στη σύλληψη

του Μαυρομιχάλη που προφανώς έχουν τις ρίζες τους στο παρελθόν.

Στο κάδρο αυτό βρίσκεται προφανώς η ενισχυτική μαρτυρία την οποία οι ανακριτές έχουν στην κατοχή τους η οποία έφθασε κοντά τους από πρόσωπο το οποίο απασχόλησε έντονα τις Αρχές στο παρελθόν ενώ άλλοτε είχε τον ρόλο του πληροφοριοδότη. Πληροφορίες του SigmaLive αναφέρουν ότι το ίδιο πρόσωπο φέρεται να είπε ότι «θα την κάτσει του Αλέξη» λίγες μέρες προτού οι ανακριτές συλλάβουν τον Μαυρομιχάλη για την απόπειρα του Γλύκα.

Όπως ειπώθηκε και ενώπιον Δικαστηρίου οι ισορροπίες στον χώρο της νύκτας αλλάζουν με ρυθμούς.. ποδοσφαιρικών μεταγραφών πράγμα που δεικνύει ότι με τις τελευταίες εξελίξεις οι ισορροπίες απειλούνται, με τις Αρχές να επαγρυπνούν την ώρα που άνοιξε ένας νέος κύκλος ερευνών για την απόπειρα Γλύκα. Στον κύκλο αυτό θα εμπλακούν για καταθέσεις αρκετά πρόσωπα και οι καταθέσεις ήδη ξεπερνούν τις 100.

Keywords
Τυχαία Θέματα