Θα τιμήσουν Λαρένα!

Τέλος εποχής για τον Χόρχε Λαρένα στην ΑΕΚ. Ήταν κοινό μυστικό ότι ο Ισπανός δεν θα συνέχιζε στους "Λαρνακείς", ήταν άλλη μία δύσκολη απόφαση που πάρθηκε από τον Άντερ Μουρίγιο, με τον Ισπανό άσο πλέον να ψάχνει είτε νέα ποδοσφαιρική στέγη, είτε θα κυνηγήσει κάτι εντελώς καινούργιο για τον ίδιο.

Μετά από μία πενταετία, ο Λαρένα που αγαπήθηκε αρκετά από την κερκίδα, δεν θα συνεχίσει να δίνει αυτές τις κάθετες ακριβείας που έδινε,

δεν θα μπορεί να εκτελεί τα φάουλ όπως μόνο αυτός ήξερε, ενώ οι τελευταίες πληροφορίες που βγαίνουν προς τα έξω, είναι πως πρόθεση της διοίκησης είναι όπως τον βραβεύσει. Η διοίκηση Άνδρου Καραπατάκη, έχει αρκετά υψηλά στην εκτίμηση της τον Λαρένα, τον ευχαρίστησε χθες δημόσια για την προσφορά του στην ομάδα. Ήταν από τους παίκτες κλειδιά στις τελευταίες επιτυχίες της ΑΕΚ και στην ανοδική της πορεία.

Η σκέψη να βραβευτεί και να τιμηθεί ο Λαρένα υπάρχει, όμως αυτό δεν θα γίνει σε σύντομο διάστημα, αφού τώρα προέχει το παιχνίδι της ΑΕΚ με τη Λέφσκι Σόφιας την ερχόμενη Πέμπτη. Ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται στη χώρα του και σε συνεννόηση με τη διοίκηση θα γίνει και αυτό στην πορεία. Εξάλλου ο Λαρένα το αξίζει και άπαντες γνωρίζουν τι έχει προσφέρει στην ομάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα