Θα τα πει και μπροστά στον Αβέρωφ ο Παμπορίδης

Το παρών του θα δώσει στο διευρυμένο πολιτικό γραφείο του ΔΗΣΥ, ο τέως υπουργός Υγείας, Γιώργος Παμπορίδης.

Το διευρυμένο πολιτικό γραφείο, συγκάλεσε ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, στον απόηχο της συνέντευξης Παμπορίδη, ο οποίος άσκησε δριμεία κριτική στην Πινδάρου, με αφορμή το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών.

Ο κ. Παμπορίδης, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, δεν αλλάζει ούτε μια λέξη από τα όσα είπε και τα ίδια θα επαναλάβει και ενώπιον του Αβέρωφ Νεοφύτου, την ερχόμενη Δευτέρα, στις 18:00.

Ο τέως υπουργός,

παρουσιάζεται ενοχλημένος, κάτι που γίνεται αντιληπτό μέσα και από τις αναρτήσεις του στα κοινωνικά δίκτυα, από τα όσα λέχθηκαν για το πρόσωπο του μετά από την συνέντευξη που παραχώρησε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την Πέμπτη (6/6) ο υπουργός Οικονομικών, Χάρης Γεωργιάδης, κληθείς να σχολάσει την κριτική στελεχών του ΔΗΣΥ, προς το κόμμα, υποστήριξε, ότι αυτή, πρέπει να γίνεται πριν από τις εκλογές και όχι κατόπιν εορτής.

Στην Πινδάρου την ίδια ώρα, ευελπιστούν ότι με την σύγκληση του διευρυμένου πολιτικού γραφείου θα κατορθώσουν να απορροφήσουν τους πολιτικούς κραδασμούς και την αμφισβήτηση της ηγεσίας που εκφράζεται δημόσια, προκαλώντας περεταίρω ζημιά στο κόμμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αβέρωφ, Παμπορίδης,averof, paboridis