Θα συννεφιάσει σταδιακά ο ουρανός απόψε

Το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά παροδικά θα παρατηρούνται αυξημένες, κυρίως ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, γενικά ασθενείς 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Η θερμοκρασία θα πέσει στους 5 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 8 στα παράλια και στον 1 βαθμό στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά θα σχηματιστεί παγετός.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος και πιθανό

να πέσουν τοπικά ελαφρές βροχές. Στα ορεινά πιθανό να πέσει ελαφρύ χιόνι ή χιονόνερο. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς 3, αλλά το απόγευμα στα προσήνεμα, μέχρι μέτριοι 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 14 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 16 στα παράλια και στους 4 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ ο καιρός θα καταστεί σταδιακά κυρίως αίθριος, αλλά παροδικά θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί, ασθενείς 3, αλλά παροδικά στα προσήνεμα μέτριοι 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη.

Την Κυριακή και τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά κατά διαστήματα θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις και δεν αποκλείεται να πέσουν τοπικά ελαφρές βροχές.

Την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά άνοδο.

Keywords
Τυχαία Θέματα