«Θα σας σκοτώσω»-Πυροβολούσε μεθυσμένος-Ολονύχτιο θρίλερ

Ολονύχτιο θρίλερ στην Τριμίκλινη με 42χρονο μεθυσμένο ο οποίος απειλούσε και φώναζε κατά αστυνομικών ότι θα τους σκοτώσει.

Ο εν λόγω κρατούσε όπλο με το οποίο πυροβόλησε στον αέρα με αποτέλεσμα να απαντήσουν με προειδοποιητικά πυρά τα μέλη της Δύναμης που βρίσκονταν στον χώρο για αρκετές ώρες. Στην σκηνή κλήθηκε και ο Ειδικός Αντιτρομοκρατικός Ουλαμός.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο 42χρονος εμφανώς μεθυσμένος φώναζε μέσα στο σπίτι του, όταν στην συνέχεια μετέβη στην εκκλησία του χωριού φωνάζοντας.

Εντός

της οικίας του υπήρχε κόσμος σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες.

Το περιστατικό έληξε περίπου στις 01.00 όταν άοπλος πλέον ο 42χρονος παραδόθηκε στις αρχές με τις διαπραγματεύσεις των μελών της Αστυνομίας να έχουν αίσιο τέλος, χωρίς τον τραυματισμό οποιουδήποτε.

Το ιστορικό της υπόθεσης - Διερευνώμενη απόπειρα φόνου

Σε κάποια στιγμή, ο ύποπτος άρχισε να απειλεί τους αστυνομικούς ότι θα τους πυροβολήσει, ενώ τους εξύβρισε και πυροβόλησε δύο φορές με το κυνηγητικό όπλο που κρατούσε, εναντίον μέλους της Αστυνομίας.

Ο αστυνομικός τότε έριξε προειδοποιητικούς πυροβολισμούς, ενώ ο ύποπτος έριξε ακόμη δύο πυροβολισμούς και τράπηκε σε φυγή εκμεταλλευόμενος το σκοτάδι.Στη σκηνή μετέβη και ο Ειδικός Αντιτρομοκρατικός Ουλαμός, με επικεφαλής τον Διοικητή της ΜΜΑΔ, για επιχείρηση εντοπισμού του 42χρονου.

Ο ύποπτος εντοπίστηκε στην οικία του μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα, ενώ οι διαπραγματευτές της Αστυνομίας βρίσκονταν σε συνεχή επικοινωνία μαζί του μέχρι τη 1.15 π.μ., όπου και εξήλθε άοπλος της κατοικίας και μεταφέρθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Λεμεσού.

Εναντίον του 42χρονου εξασφαλίστηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης και συνελήφθηκε και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση απόπειρας φόνου, χρησιμοποίησης και μεταφοράς πυροβόλου όπλου σε κλειστή περίοδο κυνηγίου, παράνομης κατοχής, μεταφοράς και χρήσης εκρηκτικών υλών, ρίψης πυροβολισμών σε κατοικημένη περιοχή, οπλοφορίας προς διέγερση τρόμου, απειλής χρήσης βίας και δημόσιας εξύβρισης.

Από έρευνα που έγινε στην οικία του στη συνέχεια, εντοπίστηκε ένα κυνηγετικό όπλο και αριθμός κυνηγετικών φυσιγγίων.

Keywords
Τυχαία Θέματα