«Θα μπορούσε ο Μπονούτσι να είναι ο νέος αρχηγός της Μίλαν»

Ο τεχνικός της Μίλαν, Βιντσένζο Μοντέλα, δεν έχει ακόμα αποφασίσει ποιος θα είναι ο νέος κάπτεν των «ροσονέρι» με τις μέχρι τώρα σκέψεις του να μην αποκλείουν το όνομα του Λεονάρντο Μπονούτσι...

Το περιβραχιόνιο του αρχηγού της Μίλαν φορούσε τα τελευταία χρόνια κυρίως ο Ρικάρντο Μοντολίβο. Ωστόσο ο τεχνικός των Μιλανέζων, Βιντσένζο Μοντέλα, σε συνέντευξή του στη «Corriere dello Sport», έχει δώσει περισσότερες από μια πιθανές περιπτώσεις.

Συγκεκριμένα, ο πρώην προπονητής της Φιορεντίνα δήλωσε: «Θα είναι ένας από τα νέα

αστέρια ... Θα ήθελα να καθιερώσει την έναρξη ενός νέου κεφαλαίου, οπότε σίγουρα μεταξύ του αρχηγού και του υπαρχηγού θα υπάρχει ένα νεοαποκτηθέν όνομα. Ο Μπονούτσι είναι υποψήφιος όπως και ο Μπίγλια»

«Δεν έχω καταλήξει ακόμα, χρειάζομαι χρόνο, γιατί η επιλογή δεν αφορά μόνο εμένα, αλλά και όλη την ομάδα. Ακόμα και οι φίλαθλοι πρέπει να συμμετάσχουν στην παρούσα απόφαση», συνέχισε.

Ενώ συνόψισε τη θέση του στο εξής: «Είναι δίκαιο να δοθεί σε έναν από τους καινούργιους παίκτες, ή σε κάποιον που είναι περισσότερο καιρό στην ομάδα όπως ο Ντοναρούμα, ο Μποναβεντούρα και ο Ρομανίολι».

Keywords
Τυχαία Θέματα