Θ. Αντωνίου: «Μακάρι να είναι η τελευταία φορά»

Χθες το απόγευμα στο Δασάκι η ΑΕΛ έκανε το πρώτο από τα βήματα αυτά που χρειάζονται για να φτάσει στην επίτευξη του μεγάλου της στόχου στη φετινή χρονιά, που δεν άλλος πλέον από την κατάκτηση του κυπέλλου. Αυτό δεν σημαίνει φυσικά ότι η ΑΕΛ θα παρουσιαστεί αδιάφορη στο πρωτάθλημα. Κάθε άλλο. Αν θέλει πάντως η ομάδα του Χριστάκη Χριστοφόρου να προλάβει το τρένο της εξάδας, δεν έχει άλλη επιλογή από το

να κερδίσει το επικείμενο ντέρμπι με την ΑΕΚ στο Τσίρειο.«Το έχουμε πει ότι δεν είναι εύκολη η δουλειά μας, όμως τον τελευταίο μήνα είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από αυτό που βλέπουμε. Όπως δύσκολα θα είναι και τα δικά μας παιχνίδια, ακόμα πιο δύσκολα θα είναι τα παιχνίδια των υπόλοιπων», τόνισε αρχικά μιλώντας στο «Ράδιο Πρώτο» ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΛ, Θεόδωρος Αντωνίου για να προσθέσει: «Πρέπει να γίνει μεγάλη προσπάθεια από όλους και αυτό που μπορούμε να υποσχεθούμε στον κόσμο μας είναι πως θα κάνουμε ότι μπορούμε για να μπούμε στην εξάδα».Για τη χθεσινή πρόκριση στα προημιτελικά ο Θεόδωρος Αντωνίου είπε: «Ξέραμε ότι δεν θα πάμε να παίξουμε μόνοι μας στο Δασάκι. Σεβόμαστε τον Εθνικό, όπως όλες τις ομάδες. Κάναμε την προσπάθεια μας και πήραμε το ζητούμενο. Σε κάποια φάση στο πρώτο ημίχρονο δεν είμασταν αυτοί που θέλαμε, αλλά μετά την ανάπαυλα λέχθηκαν κάποια πράγματα και μπήκαμε αποφασισμένοι για να πετύχουμε το σκοπό μας. Ήταν μοναδικό ζητούμενο η πρόκριση, δυστυχώς σε ένα γήπεδο που λόγω βροχών δεν ήταν τόσο καλό. Τέλος καλό όλα καλά είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι»Κληθείς να σχολιάσει τα παράπονα των ανθρώπων του Εθνικού για τη διαιτησία, τόνισε: «Όλοι οι συνάδελφοι έχουν αποδώσει πάρα πολύ καλά το τι είδαν χθες στο Δασάκι της Άχνας. Δεν χρειάζεται να πω κάτι εγώ, για να μην πληρώσουμε και πρόστιμα. Ο πρόεδρος του Εθνικού μίλησε για το πέναλτι στο πρώτο παιχνίδι, για το οποίο έκανε μια δήλωση ο φίλτατος Απόστολος Μακρίδης. Είχε πει ότι ήταν μια αψυχολόγητη ενέργεια από τον παίκτη του και πως δεν μπορείς να κάνεις τέτοια τάκλιν σε γήπεδα που μοιάζουν με πισίνα».«Οικονομικό και αγωνιστικό το κόστος»Ιδιαίτερη αναφορά έκανε και για την απουσία του κόσμου σε ακόμα ένα παιχνίδι. Αυτή είναι η7η φορά για φέτος και ο Θεόδωρος Αντωνίου ευχήθηκε να είναι η τελευταία και οι λόγοι είναι και οικονομικοί αλλά κυρίως αγωνιστικοί.

«Δυστυχώς από το παιχνίδι με την ΑΕΚ θα λείπει η ψυχή της ομάδας, ο κόσμος μας, τον οποίο θέλω να ευχαριστήσω για την μαζική παρουσία στο Δασάκι. Εύχομαι να είναι η τελευταία φορά που θα είναι τιμωρημένη η ομάδα μας στη φετινή χρονιά. Είναι η 7η φορά και θέλουμε να είναι η τελευταία. Όταν η ΑΕΛ παίζει με τον κόσμο της είναι πολύ διαφορετική ομάδα και το είδαμε τον τελευταίο μήνα. Είναι και το οικονομικό κόστος πολύ μεγάλο, πολύ μεγαλύτερη όμως είναι η αγωνιστική ζημιά που γίνεται στην ομάδα. Τους καλούμε να είναι κοντά στην ομάδα, όπως και χθες, να είμαστε προσεχτικοί και η ερχόμενη Κυριακή να είναι η τελευταία φορά που θα παίξουμε χωρίς κόσμο»

Keywords
Τυχαία Θέματα