Θ. Αντωνίου: «Δεν θα πανηγυρίσουμε»

Για τη σημασία του αγώνα με τον Ερμή μίλησε στο Ράδιο Πρώτο ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΛ Θεόδωρος Αντωνίου, ο οποίος στάθηκε στην επιστροφή του κόσμου της ομάδας.

Είναι «τελικός» ο αγώνα με τον Ερμή:

«Δεν φοβόμαστε να μιλήσουμε για παιχνίδια τελικούς, το πράξαμε στον αγώνα Κυπέλλου με τον Εθνικό, όμως στον αγώνα της Δευτέρας με τον Ερμή τα δεδομένα είναι διαφορετικά. Βλέπουμε ένα-ένα τα παιχνίδια που απομένουν και εκτιμώ πως θα έχουμε ένα δύσκολο και συναρπαστικό φινάλε για όλες τις ομάδες οπόταν δεν

μπορούμε να προδικάσουμε. Ακόμη και αν κερδίσουμε δεν θα πανηγυρίσουμε γιατί έχουμε στη συνέχεια τρία δύσκολα παιχνίδια. Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια για καμία ομάδα. Εμείς θα παίξουμε μέχρι το τελευταίο λεπτό του τελευταίου αγώνα, με συμπαραστάτη τον κόσμο μας για να πετύχουμε τον στόχο της εξόδου στην Ευρώπη. Ο κόσμος επιστρέφει σιγά σιγά και ελπίζουμε να τα καταφέρουμε».

Για την απουσία του ανεβασμένου Ταγκμπατζουμί:

«Ο κάθε ποδοσφαιριστής είναι σημαντικός για μας. Η ΑΕΛ είναι οικογένεια στα αποδυτήρια και η κάθε απώλεια μετρά. Πέραν του Ταγκμπατζουμί δεν υπολογίζουμε ούτε στον Ιονίτσα ο οποίος είναι τραυματίας, όμως, έχουμε εμπιστοσύνη και στους παίκτες μας και στον προπονητή μας. Γνωρίζουμε πως όποιος αγωνιστεί θα δώσει το καλύτερο για την ομάδα. Επιστρέφει ο Καρλίτος ο οποίος μας έλειψε αρκετά, πέραν της αγωνιστικής του αξίας έχει την νοοτροπία που θέλουμε στην ΑΕΛ, είναι παίκτης νικητής και χαιρόμαστε πολύ που επιστρέφει».

Πέραν των χιλίων Λεόντων στο Δασάκι

«Η προπώληση του αγώνα είναι πολύ καλύτερη από αυτήν του Κυπέλλου. Περιμένουμε περισσότερους από χίλιους οπαδούς μας. Ο κόσμος βλέπει ότι γίνεται μεγάλη προσπάθεια και θα είναι δίπλα μας. Ελπίζουμε να μην έχουμε νέα προβλήματα με τιμωρίες γιατί θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό της ομάδας».

Keywords
Τυχαία Θέματα