Τέξας: Δύο νεκροί από πυροβολισμούς σε φοιτητική εστία (ΦΩΤΟ)

Δύο άτομα πυροβολήθηκαν και σκοτώθηκαν και ένας τραυματίστηκε, έπειτα από πυροβολισμούς σε φοιτητική εστία στο Πανεπιστήμιο Texas A&M στο Κόμερς του Τέξας, όπως αναφέρει η «Daily Mail». 

Ανακοίνωση του σχολείου στο Twitter αναφέρει πως είναι σε εξέλιξη έρευνα για εγκληματική ενέργεια, ενώ καλεί τους φοιτητές να παραμείνουν σε ασφαλές μέρος. 

Usa, sparatoria in una università del #texas: almeno due

#morti, tre colpiti https://t.co/vqXoA493rJ

— Il Messaggero (@ilmessaggeroit) February 3, 2020

Όλα τα μαθήματα έχουν ακυρωθεί και η διοίκηση του πανεπιστημίου έχει ζητήσει από όσους βρίσκονται στην πανεπιστημιούπολη να αναζητήσουν καταφύγιο, σύμφωνα με το «Sputnik». Όλα τα μαθήματα στο πανεπιστήμιο, όπου είναι εγγεγραμμένοι 12.000 φοιτητές, ακυρώθηκαν για το υπόλοιπο της ημέρας, μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκυτο WFAA, που συνεργάζεται με το ABC.

Η «Daily Mail» γράφει πως το συμβάν έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια φοιτητικού παρτυ «Halloween, twerk or treat», αν και αξιωματούχοι του Πανεπιστημίου είπαν πως δεν επίσημη εκδήλωση. Το πάρτυ λάμβανε χώρα στην αίθουσα «The Party Venue», κοντά σε αυτοκινητόδρομο αγροτικής περιοχή, περίπου 2.5 μίλια από τα σύνορα της πόλης Greenville.

Το ΑΠΕ-ΜΠΕ ανέφερε πως τον Οκτώβριο κοντά σε αυτή τη πανεπιστημιούπολη, δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν και σχεδόν 12 τραυματίστηκαν σε ένα πάρτι Χάλογουιν με περισσότερους από 750 παρευρισκόμενους, πολλοί εκ των οποίων φοιτητές, είχαν τονίσει οι αρχές. 

Η αστυνομία του Πανεπιστημίου διερευνά ήδη το περιστατικό. Οι αρχές πιστεύουν πως ο δράστης μπήκε στην αίθουσα από την πίσω πόρτα και ξεκίνησε να πυροβολεί με πιστόλι. 

Keywords
Τυχαία Θέματα