Τέσσερις αγώνες για τη 19η αγωνιστική της ΟΠΑΠ Basket League

Τρεις αγώνες την Πέμπτη και έναν την Παρασκευή περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής της ΟΠΑΠ Basket League, ενώ δύο παιχνίδια έχουν αναβληθεί και θα γίνουν σε μεταγενέστερο στάδιο λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού.

ΕΘΑ-Απόλλων

Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου - 16:00 / Στάδιο «Τάσσος Παπαδόπουλος» Ελευθερία / CBF TV

Η αρχή θα γίνει το απόγευμα της Πέμπτη με την ΕΘΑ να υποδέχεται τον Απόλλωνα. Η ομάδα της Έγκωμης θα ψάξει επιστροφή στις επιτυχίες, ενώ οι «γαλάζιοι» θα κυνηγήσουν το τέταρτο σερί ροζ φύλλο

τους. Η ΕΘΑ μετρά πέντε νίκες και 13 ήττες, ενώ ο Απόλλωνας έχει εννέα νίκες και ισάριθμες ήττες. Ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά από το CBF TV στην ιστοσελίδα www.cbftv.net.

ΕΑΣ Ομόνοια-Πετρολίνα ΑΕΚ

Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου - 19:00 / Κλειστό Αγίου Δομετίου / CBF TV

Επιστροφή στις επιτυχίες θα επιχειρήσει να δώσει η ΕΑΣ Ομόνοια, συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα η Πετρολίνα ΑΕΚ, στη μεταξύ τους αναμέτρηση στον Άγιο Δομέτιο. Οι «πράσινοι» έχουν δέκα νίκες και οκτώ ήττες, ενώ οι «κιτρινοπράσινοι» είναι στο γκρουπ των τριών πρωτοπόρων μετρώντας 15 νίκες και τρεις ήττες.  Ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά από το CBF TV στην ιστοσελίδα www.cbftv.net.

ΑΕΛ-Κεραυνός

Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου - 19:30 / «Νίκος Σολωμονίδης» / Cytavision

Να δώσουν συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα θέλουν ΑΕΛ και Κεραυνός που θα συγκρουστούν στη Λεμεσό. Οι «γαλαζοκίτρινοι» προέρχονται από νίκη, ενώ η ομάδα του Στροβόλου έχει πέντε στη σειρά. Οι «ερυθροκίτρινοι» είναι ανάμεσα στις ομάδες που ισοβαθμούν στην πρώτη θέση με 15 νίκες και τρεις ήττες. Οι γηπεδούχοι μετρούν οκτώ νίκες και δέκα ήττες. Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί ζωντανά από την Cytavision.

Αχιλλέας Καϊμακλίου-Ύδρα Ασφαλιστική ΕΝΑΔ

Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου - 20:00 / Λύκειο Παλλουριώτισσας / CBF TV

Στο Λύκειο Παλλουριώτισσας ο Αχιλλέας Καϊμακλίου θα φιλοξενήσει την Ύδρα Ασφαλιστική ΕΝΑΔ. Οι γηπεδούχοι που κέρδισαν στον προηγούμενο αγώνα τους θέλουν το δεύτερο συνεχόμενο ροζ φύλλο, έχοντας συνολικό απολογισμό έξι νίκες και 11 ήττες σε 17 παιχνίδια. Από την άλλη, η ομάδα του Αγίου Δομετίου σε 18 αγώνες έχει μία νίκη. Ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά από το CBF TV στην ιστοσελίδα www.cbftv.net.

ΑΠΟΠ-Ανόρθωση

Ο αγώνας δεν θα διεξαχθεί λόγω θετικών κρουσμάτων στην Ανόρθωση. Η Επιτροπή Πρωταθλημάτων της ΚΟΚ θα ορίσει τον αγώνα σε νέα ημερομηνία.

Giovani Ε. Ν. Παραλιμνίου-ΑΠΟΕΛ

Ο αγώνας δεν θα διεξαχθεί λόγω θετικών κρουσμάτων στον ΑΠΟΕΛ. Η Επιτροπή Πρωταθλημάτων της ΚΟΚ θα ορίσει τον αγώνα σε νέα ημερομηνία.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τέσσερις, 19η, ΟΠΑΠ Basket League,tesseris, 19i, opap Basket League