Τεράστια ανατροπή από τη Σάκκαρη

Η Μαρία Σάκκαρη μάζεψε τα κομμάτια της στο τρίτο σετ και με τεράστια ανατροπή από το εις βάρος της 5-3, πήρε την πρόκριση για την οκτάδα του Miami Open, εκεί όπου καλείται να σημειώσει τη μεγαλύτερη υπέρβαση της καριέρας της. Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια και Ν025 της παγκόσμιας κατάταξης επικράτησε με 2-1 σετ της Αμερικανίδας (Νο33), Τζέσκι Πεγκούλα, στις «16» του τουρνουά και πήρε το «εισιτήριο»

για τα προημιτελικά, όπου περιμένει η φορμαρισμένη 23χρονη Γιαπωνέζα, Ναόμι Οσάκα! 

Η Σάκκαρη κατάφερε στο πρώτο σετ να διατηρήσει την ψυχραιμία της και μόλις κράτησε το σέρβις της και ξέφυγε με 4-2, δεν αγχώθηκε μέχρι το 6-4.

Στο δεύτερο σετ, όμως, η Ελληνίδα τενίστρια έδειξε σημάδια κατάρρευσης, με την Αμερικανίδα να φτάνει άνετα στο 6-2 και στην ισοφάριση (1-1)

Στο τρίτο και μετά από μία μεγάλη μάχη, η Πεγκούλα ανέβασε... στροφές και με τέσσερα διαδοχικά κερδισμένα games έφτασε στο 5-3. Μέχρι εκεί όμως... Η Σάκκαρη αφυπνίστηκε στο κατάλληλο σημείο, σημείωσε αρχικά το break και «σώζοντας» πέντε match points (5-5) έστειλε τον αγώνα στο tie break. H Πεγκούλα βρέθηκε και πάλι μία ανάσα από τη νίκη, δημιουργώντας νέο match point (6-5), αλλά η Ελληνίδα τενίστρια κατάφερε με τρεις διαδοχικούς πόντους να «αρπάξει» την πρόκριση, γράφοντας το 7-6(6).

Keywords
Τυχαία Θέματα