ΤΕΝΙΣ Τρίτη διαδοχική ήττα και υποβιβασμός

Η Εθνική Oμάδα Davis Cup γνώρισε την τρίτη διαδοχική ήττα από την Τυνησία, αφού οι Μάρκος Παγδατής και Πέτρος Χρυσοχός έχασαν στο Διπλό από τους Μάλεκ Τζαζίρι και Σκάντερ Μανσούρι με 2-3 (5-7, 6-3, 7-5, 4-6, 5-7). Ύστερα από το αποτέλεσμα αυτό, η Εθνική ομάδα υποβιβάζεται στον Όμιλο ΙΙΙ της Ευρώπης, ανεξαρτήτως των αποτελεσμάτων των δύο αγώνων της τελευταίας μέρας. Σαφέστατα πρόκειται για αρνητικό γεγονός.

Ο αγώνας στο Διπλό ήταν συγκλονιστικός και άφησε ικανοποιημένους

τους 1.000 περίπου φίλους του Τένις που βρέθηκαν στο Εθνικό Κέντρο Τένις για το θέαμα που παρακολούθησαν, όχι όμως και για το τελικό του αποτέλεσμα. Ύστερα από αγώνα τεσσάρων ωρών και δέκα λεπτών, οι Τυνήσιοι έφτασαν στη νίκη με 3-2, σε έναν αγώνα στον οποίο και οι δύο ομάδες βρέθηκαν σε κάποια σημεία του πολύ κοντά στη νίκη.

Το αποτέλεσμα, σε ό,τι αφορά τον νικητή των αναμετρήσεων, έχει κριθεί υπέρ της Τυνησίας και έτσι την Κυριακή θα πραγματοποιηθούν οι δύο αγώνες στο Μονό, στους οποίους τη νίκη θα παίρνει η ομάδα που θα φτάνει πρώτη στα δύο νικηφόρα σετ και όχι στα τρία, όπως στις δύο πρώτες μέρες. Ο πρώτος αγώνας θα αρχίσει στις 11.00 π.μ. και, σε ό,τι αφορά την κυπριακή ομάδα, θα αγωνιστούν οι νεαροί αντισφαιριστές έτσι ώστε να κερδίσουν εμπειρίες, κι έτσι δεν θα αγωνιστεί ο Μάρκος Παγδατής, όπως αρχικά είχε δηλωθεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα