Τέλος στη διαδικασία εφέσεων με την Κατηγορούσα Αρχή

Τέλος σε μια διαδικασία που απασχόλησε όσο λίγες, δόθηκε σήμερα, ενώπιον Εφετείου, με την αγόρευση εκ μέρους της Κατηγορούσας Αρχής του Ηλία Στεφάνου.

Ο κ. Στεφάνου απάντησε επιμέρους στα όσα λέχθησαν τις τελευταίες δυο μέρες εκ μέρους των συνηγόρων υπεράσπισης του Παναγιώτη Νεοκλέους, δικηγορικού γραφείου Ανδρέα Νεοκλέους, καθώς επίσης και για τους Ρίκκο Ερωτοκρίτου και Ανδρέα Κυπρίζογλου, ολοκληρώνοντας έτσι τον κύκλο αγορεύσεων.

Η απόφαση, σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Εφετείου, επιφυλάσσεται, αφού πρώτα μελετηθούν όλες οι αγορεύσεις, τα διαγράμματα και οι επιμέρους λόγοι εφέσεων.

Οι

συνήγοροι υπεράσπισης παρουσίασαν τις προηγούμενες δύο μέρες ενώπιον του τριμελούς Εφετείου τους λόγους έφεσης των πελατών τους, ενώ σήμερα προέβη στη δική του τελική αγόρευση ο Εκπρόσωπος της Κατηγορούσας Αρχής, ο οποίος έδωσε απαντήσεις σε όλα όσα προέβαλαν οι δικηγόροι των καταδικασθέντων στις αγορεύσεις τους.

Υπενθυμίζεται ότι εκκρεμεί και η απόφαση της πλήρους Ολομέλειας του Ανωτάτου, υπό πενταμελή σύνθεση, στην έφεση του τέως Βοηθού Γενικού Εισαγγελέως κατά της απόρριψης της αίτησής του από μονομελές Εφετείο για έκδοση προνομιακού εντάλματος Habeas Corpus, με το οποίο ζητούσε την άμεση απελευθέρωσή του.

Keywords
Τυχαία Θέματα