Τέλος οι προπονήσεις – Τέλος και ο Λάρκου

Η σημερινή συνάντηση στο προπονητικό κέντρο Αντ. Καρράς ήταν η τελευταία για την ποδοσφαιρική χρονιά που έκλεισε χθες. Μια άκρως αποτυχημένη χρονιά για την Ανόρθωση κατά την οποία έγιναν πολλά και τραγικά λάθη.


Στην σημερινή τελευταία συνάντηση, ο Νεόφυτος Λάρκου μίλησε στους ποδοσφαιριστές ευχαριστώντας τους για την συνεργασία που είχαν. Στους ποδοσφαιριστές μίλησε και ο πρόεδρος της εταιρείας Χαράλαμπος Μανώλη ενώ στην ολιγόλεπτη συνάντηση που είχε με την προπονητική ομάδα τους ευχαρίστησε για όσα πρόσφεραν

στην Ανόρθωση. Ουσιαστικά ο Χαράλαμπος Μανώλη έκλεισε το κεφάλαιο Νεόφυτος Λάρκου στην «Κυρία».

Υπάρχουν όμως πολλά άλλα ανοικτά κεφάλαια στην Ανόρθωση. Προπονητής, ποίοι ποδοσφαιριστές θα αποχωρήσουν, ποιοι θα έρθουν, ποίος θα αναλάβει την ηγεσία της εταιρείας, του σωματείου και πολλά άλλα.
Στο θέμα προπονητή, ο τεχνικός διευθυντής Αλμπέρτο Μπενίτο φαίνεται πως έχει καταλήξει σε συμπατριώτη του. Σε ότι αφορά ποδοσφαιριστές, σήμερα αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του ο Τζανακάκης. Ορλάντι και Κάλβο δύσκολα να συνεχίσουν. Ο Μαϊσουράτζε δεν έχει απαντήσει στην διοίκηση ενώ για τον Εντλοβού δεν έχει παρθεί απόφαση αν θα του ανανεωθεί το συμβόλαιο του.

Keywords
Τυχαία Θέματα