Τέλος οι φήμες για Ντιγκινί

Καμία συμφωνία μεταξύ του Απόλλωνα και του Νικολά Ντιγκινί, με ελληνική ιστοσελίδα να κάνει αναφορά στο μικρό οικονομικό αντάλλαγμα της λεμεσιανής ομάδας στον Άρη, με τους "κίτρινους" να μην δίνουν τη συγκατάθεση τους για τη μεταγραφή του στην Κύπρο.

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

"Αλλαγή δεδομένων υπάρχουν και στην περίπτωση του Νικολά Ντιγκινί. Τον περασμένο Γενάρη, ο Γάλλος επιθετικός είχε συμφωνήσει (σε προφορικό επίπεδο) με τον Απόλλωνα Λεμεσού, αλλά η κυπριακή ομάδα πρόσφερε μικρό

οικονομικό αντάλλαγμα στον Άρη. Οι «κίτρινοι» δεν έδωσαν τη συγκατάθεσή τους κι έτσι ο παίκτης έμεινε στο «Κλ. Βικελίδης». Πληροφορίες του gazzetta.gr αναφέρουν ότι για οικονομικούς λόγους δεν υφίσταται πλέον η συμφωνία του Ντιγκινί με τον Απόλλωνα Λεμεσού. Το όνομά του έχει σημειωθεί στη λίστα του Μίκαελ Ένινγκ, αλλά ανεξάρτητα από τον οικονομικό παράγοντα, θα πρέπει πρώτα απ’ όλα να συμβιβαστεί ο παίκτης με τον αγωνιστικό ρόλο που θα του αναθέσει ο προπονητής. Για τον Γερμανό τεχνικό, ο Ντιγκινί είναι μια εξαιρετική λύση παίκτη που έρχεται από τον πάγκο.

Πέρυσι, ο Γάλλος επιθετικός δυσαρεστήθηκε από την αλλαγή του ρόλου του και δεν συμβιβάστηκε ποτέ με την απόφαση του προπονητή του, καθώς ο Ένινγκ τον απέσυρε από τη βασική ενδεκάδα. Αυτό σημαίνει ότι δεν είναι βέβαιη η επιθυμία παραμονής του παίκτη στην ομάδα. Συν τοις άλλοις, θα εξαρτηθεί από την εξέλιξη της υπόθεσης Ιντέγε".

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τέλος, Ντιγκινί,telos, ntigkini