Τέλος ή παράταση;

ΜΠΑΣΚΕΤ
ΠΑΟ και Ολυμπιακός έχουν απόψε (19:30) κοινό στόχο το ροζ φύλλο

Είτε η σειρά των τελικών οδηγηθεί σε πέντε παιχνίδια, είτε ολοκληρωθεί απόψε (τζαμπλ (19:30), η στιγμή που ο Δημήτρης Διαμαντίδης θα πει αντίο στη σπουδαία καριέρα του είναι θέμα ημερών. Μέσα στην εβδομάδα ο 3D θα αποχαιρετήσει το μπάσκετ και ειδικά τον κόσμο του Παναθηναϊκού

στο ΟΑΚΑ, που τον λατρεύει όσο λίγους αθλητές στη μεγάλη ιστορία του Συλλόγου.

Απόψε λοιπόν, ΠΑΟ και Ολυμπιακός κοντράρονται με διαφορετικά σχέδια, αλλά με κοινό στόχο. Την κούπα. Οι «πράσινοι» θέλουν οπωσδήποτε το ροζ φύλλο για να παραμείνουν ζωντανοί φέρνοντας τη σειρά στο 2-2 και να οδηγήσουν τον τελικό σε πέμπτο παιχνίδι στο ΣΕΦ. Από την άλλη, οι «ερυθρόλευκοι» με νίκη κατακτούν το πρωτάθλημα στην έδρα του αντιπάλου. Σε διαφορετική περίπτωση, θα διεκδικήσουν το τρόπαιο στην έδρα τους.

Φώτσης: «Δεν τελείωσε τίποτα»
Μάχη μέχρις εσχάτων για τον τίτλο είναι αποφασισμένοι να δώσουν οι παίκτες του Παναθηναϊκού, παρά τον οδυνηρό τρόπο με τον οποίο έχουν χάσει δύο ματς στη σειρά των τελικών από τον Ολυμπιακό.

Ο Αντώνης Φώτσης, με την εμπειρία του, δίνει το σύνθημα: «Γενικότερα η σειρά αυτή μέχρι τώρα κρίνεται στις λεπτομέρειες. Μπορούσαμε να φύγουμε νικητές από το γήπεδο, αφού έως ένα σημείο ήμασταν αυτοί που πρέπει, περάσαμε μπροστά στο σκορ, ωστόσο στο φινάλε ο Ολυμπιακός αγωνίστηκε καλύτερα και πήρε τη νίκη.

Δεν έχει τελειώσει τίποτα, υπάρχει τώρα ο αγώνας στο ΟΑΚΑ και σ’ αυτόν στρέφουμε όλη μας την προσοχή και ενέργεια, με απώτερο στόχο να ισοφαρίσουμε τη σειρά και να πάμε σε πέμπτο παιχνίδι», δήλωσε ο πολύπειρος πάουερ φόργουορντ.

Χάντερ: Ακόμα μεγαλύτερη συγκέντρωση»
Το προ διετίας πάθημα, όταν ο Ολυμπιακός έχασε το πρωτάθλημα, αν και βρισκόταν στο 2-1 απέναντι στον Παναθηναϊκό, δεν αφήνει τους «ερυθρόλευκους» να… εφησυχάσουν. Ο Οθέλο Χάντερ τόνισε την ανάγκη για την ομάδα του να παρουσιαστεί συγκεντρωμένη, για να φτάσει στην τρίτη νίκη και τον τίτλο.

«Είμαστε μια ομάδα δυνατή και παθιασμένη, με όποιον και όπου και να παίζουμε. Καθένας από εμάς γνωρίζει τι πρέπει να κάνει στο γήπεδο, εκτελώντας με ακρίβεια τις εντολές του προπονητή. Είμαστε κοντά σε έναν ακόμη τίτλο, όμως θα ήταν μεγάλο λάθος να πιστέψουμε ότι το πράγμα τελείωσε. Χρειάζεται συγκέντρωση, ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια και προσήλωση στο πλάνο μας, προκειμένου να νικήσουμε και στον επόμενο αγώνα και να κάνουμε ευτυχισμένους τους οπαδούς μας. Δεν θα είναι εύκολο, είμαι βέβαιος ότι ο Παναθηναϊκός δεν θα παραδοθεί χωρίς μάχη, όμως μας αρέσουν τα δύσκολα και έχουμε αποδείξει ότι είμαστε ομάδα με μεγάλες δυνατότητες».

Keywords
Τυχαία Θέματα