Τελετή Απονομής Cyprus Digital Marketing Awards 2019

Η Cablenet παρουσίασε την τελετή απονομής των Cyprus Digital Marketing Awards 2019, την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019, στο Filoxenia Conference Center. Σε μια λαμπερή βραδιά, ανάμεσα σε περισσότερα από 250 υψηλόβαθμα στελέχη της αγοράς, αναδείχθηκαν και επιβραβευτήκαν οι σημαντικότερες τάσεις και οι πιο καινοτόμες και αποτελεσματικές ενέργειες Digital Marketing. Τα βραβεία παρουσίασε ο Άθως Αντωνίου.

Το δύσκολο έργο της αξιολόγησης είχε αναλάβει η Κριτική Επιτροπή, η οποία

σχηματίστηκε με 2 Προέδρους, την Ελένη Κίτρα, Head of Automotive &Financial Services, Middle East-N.Africa, Facebook και τον Ηλία Σούση, Head of Domestic Market, Agencies and YouTube Greece, Bulgaria, Cyprus, Malta, Google. Μαζί τους αξιολόγησαν τα έργα άλλοι 27 experts από την Κύπρο, την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Με τους χαιρετισμούς τους άνοιξαν τη βραδιά η Σόφη Μιχαηλίδου, Διευθύντρια,  Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών, η Μαρία Κυριάκου, Αναπληρώτρια Διευθύνουσα Σύμβουλος, Dias Media Group, η Τζένη Αναγνωστοπούλου, Γενική Διευθύντρια, DB Communications και ο Περικλής Θεοδωρίδης, Εμπορικός Διευθυντής της Cablenet.    

Στον χαιρετισμό της η Σοφή Μιχαηλίδου αναφέρθηκε στις νέες ευκαιρίες που δημιουργεί το digital, προσφέροντας ένα πρωτόγνωρα μετρήσιμο περιβάλλον όπου η αποτελεσματικότητα των ενεργειών αξιολογείται δυναμικά και επηρεάζει παραδοσιακά επιχειρηματικά μοντέλα και δομές. «Η Διας και Boussias Communications κλείνει πανηγυρικά το 2019, αφού ο νέος τρόπος προσέγγισης των Awards που μας μετέφερε στην Κύπρο η Boussias Communications έχει αγκαλιαστεί από την κυπριακή αγορά», είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Κυριάκου, ενώ η  Τζένη Αναγνωστοπούλου έκανε λόγο για το τρίπτυχο πάνω στο οποίο βασίστηκε η διοργάνωση των βραβείων, αναφέροντας την επιλογή κατηγοριών που απαντούν στην πραγματικότητα του κάθε κλάδου, την έγκριτη κριτική επιτροπή και τη διαφάνεια και αξιοκρατία στην αξιολόγηση. Τέλος, ο Περικλής Θεοδωρίδης αναφέρθηκε στη δέσμευση της Cablenet να υποστηρίζει τους τομείς του μέλλοντος, και ο τομέας του Digital Marketing αποτελεί, το παρόν και το μέλλον της επικοινωνίας.

Συνολικά απονεμήθηκαν 19 Gold βραβεία, 25 Silver και 21 Bronze. Οι μεγάλοι νικητές των χρυσών βραβείων ήταν οι: Admine, Barazite Holdings Ltd (BLEND Digital), Beautyline Stores C.A. Papaeelinas, B.E Base Element Ltd, Delema McCANN Cyprus, Gnomi Limited, JPP Marketing, LightBlack Solutions, L&T Partners Communication Services, MOV Management, Pixel Actions, Τράπεζα Κύπρου, The Worx Brand Involving Communications.

Χρυσός χορηγός ήταν το Βazaraki, Χορηγός η Coneq και Χορηγός Επικοινωνίας το Sigmalive.Τα Cyprus Digital Marketing Awards ήταν μια διοργάνωση της Boussias Communications και του εκδοτικού Οίκου Δίας, με συνδιοργανωτή το Γραφείο Τύπου &Πληροφοριών. Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του KOEΔ.

Για να δείτε τα αποτελέσματα αναλυτικά, φωτογραφίες και βίντεο της βραδιάς επισκεφθείτε το www.digitalmarketingawardscy.com

Keywords
Τυχαία Θέματα