Τελευταίο φιλικό για τον Άρη και επιστρέφει Κύπρο

Ενημέρωση από τον Άρη για τις δύο τελευταίες προπονήσεις της ομάδας, το τελευταίο φιλικό με Ντνίπρο και την Παρασκευή επιστρέφει Κύπρο

Αναλυτικά η ενημέρωση:

«Τις τελευταίες δύο προπονήσεις στο γήπεδο έκαναν σήμερα οι ποδοσφαιριστές μας. Ο κ. Σπιλέφσκι με τους συνεργάτες του, προπόνησαν σήμερα τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας με πρωινή και απογευματινή προπόνηση.

Στην πρωινή προπόνηση οι παίκτες ακολούθησαν πρόγραμμα εκγύμνασης από τον προπονητή φυσικής κατάστασης Δρ. Χρήστο Παπαδόπουλο. Στην συνέχεια δούλεψαν σε καταστάσεις με πλεονέκτημα

και μειονέκτημα (transition), με μικρό αριθμό ποδοσφαιριστών. Οι τερματοφύλακες με τον προπονητή μας Τάκη Τάκη ακολούθησαν πρόγραμμα αμυντικής λειτουργίας.

Στην απογευματινή προπόνηση το αντικείμενο ήταν ομαδική τακτική με παιχνίδι 11 εναντίον 11, με διάφορες τακτικές και με εναλλαγή εντεκάδων. Ο προπονητής τερματοφυλάκων, προπόνησε τους πέντε τερματοφύλακες μας με πρόγραμμα κτισίματος παιχνιδιού από πίσω.

Η ομάδα μας αύριο θα δώσει το τελευταίο παιχνίδι της στην Σλοβενία με αντίπαλο την Ντνίπρο και την Παρασκευή επιστρέφει στην Κύπρο».

Δείτε φωτορεπορτάζ:

Keywords
Τυχαία Θέματα