«Τελευταία ζαριά» για ημιτελικούς

Με δυο μεγάλα φαβορί, αλλά και δυο ομάδες που έχουν το προβάδισμα θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 05 Απριλίου 2021 οι επαναληπτικοί προημιτελικοί του Κυπέλλου ΟΠΑΠ Α Κατηγορίας Ανδρών. Η Ομόνοια και ο Green Air Παφιακός έχουν σαφές προβάδισμα ενώ με καλύτερα δεδομένα μπαίνουν στους επαναληπτικούς Ε.Ν.Π. και Ολυμπιάς Φρ.

ΣΤΑΔΙΟ «ΤΑΣΣΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ – ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ»: ΟΜΟΝΟΙΑ

– ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ Η Ομόνοια κέρδισε την Παρασκευή με 3-1 στο «ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΕΙΟ» και έχει το μεγάλο προβάδισμα πρόκρισης στους «4». Η αύρα που διαθέτει την καθιστά φαβορί του αγώνα στην έδρα της όπου θα στοχεύσει την 26η σερί νίκη στη χρονιά. Η Ανόρθωσις πάει στη Λευκωσία γνωρίζοντας ότι έχει πολύ δύσκολο έργο και για να προκριθεί χρειάζεται νίκη με 3-0 ή 3-1 για να οδηγήσει την πρόκριση στο «χρυσό» σετ.

«ΑΦΡΟΔΙΤΗ»: Green Air ΠΑΦΙΑΚΟΣ – N.Papas Group ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ Ο Green Air Παφιακός είναι ανεβασμένος το τελευταίο διάστημα και θέλει να τελειώσει την πρόκριση στους ημιτελικούς. Ο κόουτς Κυριάκος Καμπερίδης εάν έχει την ευκαιρία θα χρησιμοποιήσει ξανά τους νεαρούς πετοσφαιριστές του. Η N.Papas Group Νέα Σαλαμίνα παίζει με την «πλάτη στον τοίχο», αλλά θα πάει στην Πάφο για να διεκδικήσει πρώτα τη νίκη 3-0 ή 3-1 και μετά το «χρυσό» σετ για να πετύχει την πρόκριση. Ο κόουτς Ν. Νικολάου ίσως εμπιστευτεί εκ νέου τους νεαρούς του ταλαντούχους πετοσφαιριστές.

ΚΛΕΙΣΤΟ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ: ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡ. – Ε.Ν.Π. Πολλές συγκινήσεις υπόσχεται το νέο κλασσικό ντέρμπι των Κοκκινοχωριών Αναγέννηση Δερ. – Ε.Ν.Π. Οι «βυσσινί» κέρδισαν την Παρασκευή στον πρώτο προημιτελικό στο Παραλίμνι με 3-2 σετ και έχουν ελαφρύ προβάδισμα. Οι «πράσινοι» στην έδρα τους  έχουν πλεονέκτημα, αφού μπορεί να κερδίσουν τον οποιονδήποτε. Από την άλλη,  οι «βυσσινί» είναι σκληροτράχηλοι και έμπειροι  και μπορούν να πάρουν το ζητούμενο στη Δερύνεια. Το ενδεχόμενο να κριθούν όλα στο «χρυσό» σετ είναι πολύ πιθανό.

«ΣΠΥΡΟΣ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ»: ΑΕ ΚΑΡΑΒΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΦΡ. Μεγάλο παιχνίδι αναμένεται στο Παλέ ντε Σπορ της Λεμεσού τη Δευτέρα στον επαναληπτικό προημιτελικό ΑΕ Καραβά – Ολυμπιάς Φρ. Το αποτέλεσμα του αγώνα της Παρασκευής (3-2 νίκη η Ολυμπιάς Φρενάρους) δίνει την ευκαιρία στις δυο ομάδες να διεκδικήσουν την πρόκριση στους «4». Το κίνητρο για δυο υποβιβασθείσες ομάδες είναι τεράστιο και όλα θα κριθούν μάλλον μέχρι τον τελευταίο πόντο. Οι τέσσερις επαναληπτικοί θα αρχίσουν στις 20:00. 

Keywords
Τυχαία Θέματα