Τέχνη του Οικονομικού εγκλήματος και η διερεύνηση της Απάτης

Το Κωνστάντειον Κέντρο Εγκληματολογίας και Δικανικών Επιστημών Κύπρου, διοργανώνει το πρώτο ολοκληρωμένο συνέδριο με θέμα

«Η τέχνη του Οικονομικού εγκλήματος και η διερεύνηση της Απάτης».

Η Οικονομική, Λογιστική, Νομική και Εγκληματολογική προσέγγιση της ανάλυσης των στατιστικών του Οικονομικού εγκλήματος, οι νέες μορφές του, οι τρόποι διερεύνησης και οι μέθοδοι αντιμετώπισης.

Ο ρόλος των εποπτικών Αρχών και η αναγκαιότητα ενίσχυσης της εξειδίκευσης

των ιδιωτών του αντικειμένου είναι τα θέματα τα οποία θα αναπτυχθούν στο Συνέδριο αυτό το οποίο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου στην Λευκωσία.

Βασική εισηγήτρια του Συνεδρίου είναι η Ειδική πράκτορας διερεύνησης Διεθνών Οικονομικών Σκανδάλων και Απάτης, κα Εύη Πούμπουρας, η οποία εργάζεται στον Λευκό Οίκο και στο διεθνές δίχτυο CNN και θα βρίσκεται στην Κύπρο από την Νέα Υόρκη για το Συνέδριο.

Εισηγητές μεταξύ άλλων θα είναι η Εφορος Εσωτερικού Ελέγχου κα Αννα Χριστοφόρου, ο αντιπρόεδρος της Διεθνούς Διαφάνειας κ. Μάριος Σκανδάλης, ο Γενικός Διευθυντής του Συνδέσμου Εγκεκριμένων Λογιστών κ Κυριάκος Ιορδάνου, ο δικηγόρος Ποινικού Δικαίου κ. Παύλος Αγαπητός και ο Εμπειρογνώμονας Ψηφιακής Δικανικής κ. Κωνσταντίνος Παστός.

Ο συντονισμός θα γίνει από τον αν. Διευθυντή Ειδήσεων, Δημοσιογράφο κ. Νικήτα Κυριάκου και Χορηγός επικοινωνίας η τηλεόραση Σίγμα.

Αναλυτικές θεματικές και πληροφορίες στο www.constanteion.org.cy και 22 339690

Keywords
Τυχαία Θέματα