Τάσος Κυριάκου: Έτσι βλέπει το Απόλλων-Άρης και το ΑΠΟΕΛ-Ανόρθωση

Ο προπονητής, Τάσος Κυριάκου, παραχώρησε ραδιοφωνικές δηλώσεις στην εκπομπή του Ράδιο Πρώτο «Τρανζίσιον» με τον Θεόδωρο Καυκαρίδη. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο πρωτάθλημα και την μεγάλη ευκαιρία του Απόλλωνα, το ΑΠΟΕΛ και τη 2η θέση για την οποία θα δώσει μάχη με την Ανόρθωση και την ΑΕΚ.

«Τα πράγματα για τον πρωταθλητή έχουν σχεδόν ξεκαθαρίσει, αν και μαθηματικά ακόμη χρειάζεται τους 2 βαθμούς. Για τον Απόλλωνα, σημασία έχει το επόμενο παιχνίδι

με τον Άρη. Δεν μπορούμε να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα γι’ αυτό το ματς, όμως για τις υπόλοιπες θέσεις όλα είναι ρευστά. Είναι ευχάριστο αυτό, θα παιχθούν και οι άλλες 3 θέσεις μέχρι την τελευταία αγωνιστική. Μετά το ματς με το ΑΠΟΕΛ ο κ. Τσόρνιγκερ κράτησε προσγειωμένη την ομάδα, τίποτα δεν κρίθηκε. Η παρουσία όμως του κόσμου και στο ματς με τον ΑΠΟΕΛ αλλά και αυτό που έρχεται με τον Άρη θα είναι καταλυτική. Θα είναι βοηθητική και όλοι γνωρίζουν ότι ένα γεμάτο Τσίρειο μπορεί να προσφέρει… Ο φετινός όμως Άρης είναι απρόβλεπτος, παλεύει για μία θέση στην Ευρώπη και αυτή είναι και η ομορφιά του φετινού πρωταθλήματος. Ο Άρης είναι η πιο σταθερή ομάδα παρά τις απουσίες. Κρατάμε αυτό το ανταγωνιστικό πρωτάθλημα».

«Ο ΑΠΟΕΛ αν κερδίσει την Ανόρθωση εξασφαλίζει τη 2η θέση. Υπάρχει μία αντιπαλότητα με την Ανόρθωση, αν ξεφύγει αυτό ίσως επηρεαστεί η ομάδα αγωνιστικά. Είναι πολύ σημαντική η 2η θέση παρά η εκδίκηση από την Ανόρθωση...».

Διαβάστε περισσότερα στο SPORTIME.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τάσος Κυριάκου, Απόλλων#45Άρης, ΑΠΟΕΛ#45Ανόρθωση,tasos kyriakou, apollon#45aris, apoel#45anorthosi