Τάκης Κληρίδης: Νέο επενδυτικό πρόγραμμα με άλλο προσανατολισμό

Ο Πρόεδρος του Συμβουλίου Οικονομίας και Ανταγωνιστικότητας, Τάκης Κληρίδης, τοποθετείται σε συνέντευξή του στο Economy Today για την οικονομία και την ανταγωνιστικότητα της χώρας και εξηγεί ότι ένα νέο επενδυτικό πρόγραμμα θα πρέπει να έχει διαφορετικά κριτήρια και προσανατολισμό.

«Η Κύπρος αντιμετωπίζει αυτή την οικονομική κρίση από ένα ισχυρό σημείο στον οικονομικό της κύκλο και από μια σχετικά άνετη δημοσιονομική θέση», τονίζει

σε συνέντευξη που παραχωρεί στο περιοδικό Economy Today ο Πρόεδρος του Συμβουλίου Οικονομίας και Ανταγωνιστικότητας Κύπρου, Τάκης Κληρίδης.

Σημειώνοντας πως η συνολική έκταση και διάρκεια των οικονομικών επιπτώσεων της πανδημίας παρουσιάζουν υψηλό βαθμό αβεβαιότητας, πρόσθεσε ότι αυτές αναμένεται να είναι προσωρινές και εστίασε μεταξύ άλλων και στις μεταρρυθμίσεις που θα πρέπει να προωθηθούν. Όπως υπογράμμισε, «δίνεται μια πρώτης τάξεως ευκαιρία στην κυπριακή κυβέρνηση να επισπεύσει την υλοποίηση όλων αυτών των μεταρρυθμίσεων που έχουν εδώ και κάποια χρόνια δρομολογηθεί σε όλους σχεδόν τους τομείς που αφορούν και επηρεάζουν την επιχειρηματική και επενδυτική δραστηριότητα στην Κύπρο».

Διαβάστε περισσότερα στο Economy Today που κυκλοφορεί με την εφημερίδα «Σημερινή».

Keywords
Τυχαία Θέματα