Τάκης Αντωνίου για Δώνη, διοίκηση και πρωτάθλημα

Δηλώσεις στο Ράδιο πρώτο έκανε το πρώην μέλος της εταιρείας Τάκης Αντωνίου, ο οποίος διετέλεσε επίσης ποδοσφαιριστής και προπονητής στον ΑΠΟΕΛ.

Ο κ. Αντωνίου σημείωσε ότι δεν μπορεί να κρίνει την επιλογή για αντικαταστάτη του Γιώργου Δώνη, αλλά τόνισε ότι το έργο που άφησε στην ομάδα ήταν απόλυτα πετυχημένο. Υπογράμμισε, ότι ο ΑΠΟΕΛ χρειάζεται κάποια στοιχεία που απουσίαζαν στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα και χαρακτήρισε

θετική την πρόσληψη του Μιχάλη Μορφή.

«Όταν είσαι μακριά από τα διαδραματιζόμενα στον Αρχάγγελο δεν μπορώ να κρίνω την απόφαση της διοίκησης, αλλά μπορώ να κρίνω τον κ. Δώνη σαν προπονητή της ομάδας. Έχει δυο προκρίσεις στο Τσάμπιονς Λιγκ και ένα νταμπλ. Φέτος έχει πιθανότητες για πρωτάθλημα και κύπελλο. Από τα γεγονότα δεν λέω ότι ήταν επιβεβλημένη η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, αλλά αυτό το κρίνει η διοίκηση για το καλό της ομάδας.

Αν πιστεύουν ότι χρειαζόταν ένα ταρακούνημα και η αλλαγή προπονητή θα βοηθήσει θα πρέπει να περιμένουμε στο τέλος. Είμαι βέβαιος ότι τα κίνητρα της διοίκησης ήταν αυτά».

Η ομάδα μπορεί να ελπίζει σε καλύτερες ημέρες
«Αυτό είναι το ερώτημα. Αν η ομάδα θα μπορέσει να έρθει σε καλύτερες εμφανίσεις και σε «καλύτερα» αποτελέσματα. Αυτό είναι το ζητούμενο και ελπίζουμε όλοι ότι η αλλαγή θα βοηθήσει την ομάδα. Είναι ευχάριστο ότι το δίδυμο της τεχνικής ηγεσίας, ο Κωστή που γνωρίζει την ομάδα, αλλά και ο Μπαλταζάρ που το τελευταίο διάστημα εργάζεται στην Κύπρο, ποια είναι η ομάδα και οι αντίπαλοι μας».

Για την πρόσληψη του Μιχάλη Μορφή
«Μου αρέσει όταν βλέπω να συνεργάζονται με την ομάδα παλιοί παίχτες. Αναγνωρίζεται η προσφορά και όλων των παλαίμαχων ποδοσφαιριστών. Όταν βλέπω παίχτες που έχουν προσφέρει στην ομάδα να είναι στην υπηρεσία του Συλλόγου το βλέπω πολύ θετικά».

Τι είναι αυτό που πρέπει να αλλάξει
«Αν εξαιρέσουμε τον τελευταίο αγώνα να μην αλλάξει τίποτα. Ο αγώνας με τον Απόλλωνα μας έδειξε κάτι και πρέπει να αλλάξει. Η ομάδα έχει τις δυνατότητες, την εμπειρία και την ποιότητα. Ο Απόλλωνας το πίστεψε περισσότερο, είχε περισσότερο ενθουσιασμό και αυτά τα στοιχεία θα πρέπει να επιστρέψουν στην ομάδα μας. Οι επιτυχίες έφεραν κάποιο κορεσμό. Δεν δικαιολογείται και πρέπει να φέρουν τον ενθουσιασμό, την πίστη και την αυτοπεποίθηση στην ομάδα και να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα με θέρμη όπως τις προηγούμενες χρονιές».

Οι βαριές ήττες από τον Απόλλωνα
«Πληγώθηκε η εικόνα και το γόητρο της ομάδας. Ήταν δυο διαφορετικές περιπτώσεις. Στο ΓΣΠ ήταν ντροπιαστική η ήττα, στο Τσίρειο η ομάδα ήταν καλή. Οι ήττες, όμως, έπαιξαν ρόλο στην απόφαση της διοίκησης».

Για την ατμόσφαιρα που επικρατεί για την απώλεια του τίτλου
«Πως είναι δυνατό να έχει χαθεί ένα πρωτάθλημα που υπάρχουν ακόμα 21 βαθμοί και να είναι η ομάδα στο -3; Θα υποβάλω ένα ερώτημα. Αν ο Απόλλωνας χάσει από την ΑΕΚ και κερδίσει ο ΑΠΟΕΛ την ΑΕΛ ανατρέπονται οι βεβαιότητες; Όχι οι πιθανότητες. Άρα δεν υπάρχει βεβαιότητα που οδεύει το φετινό πρωτάθλημα».

αταλήγοντας, ο κ. Αντωνίου κάλεσε τον κόσμο να στηρίξει την ομάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα