Τα βρήκε σκούρα, αλλά κέρδισε η Ρεάλ (βίντεο)

Η Ρεάλ Μαδρίτης δυσκολεύτηκε με αντίπαλο την Εϊμπάρ, ωστόσο έφτασε στη νίκη με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να επιστρέφει στα γκολ και στα πέναλτι.

FT - VIDEO (Liga BBVA): SD Eibar 0-2 Real Madrid C.F.All Goals

&Highlights [HD]

Posted by Football Goals &Highlights on Sunday, 29 November 2015

Η Ρεάλ Μαδρίτης έβαλε στοπ στις συζητήσεις μετά από την συντριβή στο clasico κόντρα στη Μπαρτσελόνα και μπορεί να δυσκολεύτηκε απέναντι στην Εϊμπάρ, πέρασε νικηφόρα από το "Ιπουρούα" με 2-0 και επέστρεψε στην κούρσα του τίτλου. Οι Μαδριλένοι βρήκαν απέναντί τους μία συμπαγής ομάδα και οι απουσίες τους προκάλεσαν δυσκολίες στην ανάπτυξη. Οι Κριστιάνο Ρονάλντο και Γκάρεθ Μπέιλ απέτυχαν να συνεννοηθούν για ακόμα ένα παιχνίδι παρά τις αγκαλιές τους στο Ντόνετσκ, παρ' όλα αυτά ο Ουαλός συνεργάστηκε άψογα με τον πρώην συμπαίκτη του στην Τότεναμ, Λούκα Μόντριτς, για το 1-0 στο 43'.

Οι Βάσκοι δεν δημιούργησαν κινδύνους στον Κέιλορ Νάβας και το παιχνίδι ήταν μονόπλευρο, ωστόσο οι "μερένγκες" δεν μπορούσαν να βρουν το δεύτερο γκολ με το οποίο θα "κλείδωναν" τη νίκη. Ο Ρονάλντο έψαχνε πέναλτι με κάθε επαφή και διαμαρτυρόταν έντονα στον διαιτητή και εν τέλει δικαιώθηκε στο 82', όταν ο Λούκας Βάθκεθ κέρδισε την παράβαση και ο Πορτογάλος εκτέλεσε εύστοχα για το ένατο τέρμα της σεζόν στην κατηγορία, που τον φέρνει στην τρίτη θέση των pichichi, μαζί με τους Λούκας Πέρεθ και Ιμανόλ Αγκιρέτσε και πίσω από τους Νεϊμάρ και Λουίς Σουάρες.

Keywords
Τυχαία Θέματα