Τα Τ/κ μέσα ξαναφέρνουν το Ερντογάν στα κατεχόμενα

Η Kıbrıs (07.06.23) γράφει ότι παράνομη επίσκεψη στα κατεχόμενα θα πραγματοποιήσει σύντομα ο Τούρκος Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Έρντογαν, όπως δήλωσε μιλώντας σε εκπομπή του Kıbrıs TV ο γενικός γραμματέας του «κυβερνώντος» Κόμματος Εθνικής Ενότητας (UBP), Ογουζχάν Χασίπογλου.

Αξιολογώντας το νέο υπουργικό συμβούλιο που προέκυψε μετά τις εκλογές στην Τουρκία, ο Χασίπογλου υποστήριξε πως αν υπάρχει μια ισχυρή Τουρκία, υπάρχει και μια ισχυρή «ΤΔΒΚ» και πρόσθεσε:

«Εμείς ουδέποτε είδαμε ως υλική και οικονομική την σχέση

μεταξύ μας. Ανάμεσά μας υπάρχει πάντα το αδελφικό δίκαιο και ισχυρή συνεργασία. Θα συνεχίσουμε να βαδίζουμε στον ίδιο δρόμο. Θα υπάρξουν βήματα που πρέπει να γίνουν από οικονομικής άποψης. Προέκυψε ένα πολύ ισχυρό υπουργικό συμβούλιο».

Αναφέροντας ότι ο Τούρκος Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Έρντογαν θα επισκεφθεί σύντομα την κατεχόμενη Κύπρο, ο Χασίπογλου υπογράμμισε την σημασία έργων που θα υλοποιηθούν με συνεργασία των «δύο χωρών» και σημείωσε:

«Το έργο ηλεκτρισμός με καλώδιο είναι ένα σημαντικό έργο και θέλουμε να το υλοποιήσουμε κατά την περίοδο της διακυβέρνησής μας μέχρι το 2027. Και αυτό θα γίνει με αρμονική κυβέρνηση και σταθερές πολιτικές. […]»

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ερντογάν,erntogan