Τα πολιτικά παιχνίδια πίσω από το άνοιγμα των οδοφραγμάτων (ΒΙΝΤΕΟ)

Στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα και με μόνη έγνοια, όπως όλα δείχνουν, να μην χαλάσουν τις σχέσεις τους με την Τουρκία, κινείται το κατοχικό καθεστώς στην διαχείριση της πανδημίας.

«Μία αδυναμία μεταξύ των επιστημόνων να δημιουργήσουν αυτό το έγγραφο διότι εξ όσων καταλαβαίνω δεν το έχουν δώσει ούτε στις δικές τους αρμόδιες αρχές, δηλαδή ο Ακιντζί φώναζε ότι δεν είχε αυτό το έγγραφο», ανέφερε ο Δρ Λεόντιος Κωστρίκης.   

Οι πολιτικές σκοπιμότητες των εκπροσώπων του κατοχικού καθεστώτος ήταν, κατά την τελευταία συνάντηση, εμφανείς. 

Μιλούσε μόνο μία γυναίκα, η οποία καθόλου συγκυριακά

η γυναίκα αυτή είναι λεγόμενη «βουλευτής» με το κόμμα του διχοτομιστή Οζερσάι.

 «Όπως αντιλαμβάνεστε ίσως να υπάρχει κάποια σχέση εδώ δηλαδή μιλούσε μάλλον με πολιτικό λόγο παρά επιστημονικό λόγο», σημείωσε ο Δρ Λεόντιος Κωστρίκης. 

Η σπουδή για αποκατάσταση της αεροπορικής σύνδεσης κατεχομένων - Τουρκίας, παρά τα προβλήματα στην κατοχική χώρα υποκρύπτει συγκεκριμένες σκοπιμότητες.

 "Ποια ήταν τα επιστημονικά κριτήρια που χρησιμοποιήσατε για να κατηγοριοποιήσετε την Τουρκία στην κατηγορία Α; μας εξήγησαν ότι πέρα από τα επιστημονικά υπάρχουν και τα οικονομικά κριτήρια, επομένως μας έκαναν φανερό ότι την Τουρκία θα την έβαζαν στην κατηγορία Α anyway", είπε. 

Την δύσκολη κατάσταση λόγω πολιτικών παραμέτρων εντόπισε και παραδέχθηκε και ο συμπρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής για την Υγεία, Λεωνίδας Φυλακτού.

«Αντιλαμβάνεστε ότι η κατάσταση στα κατεχόμενα είναι τέτοια με τις λεγόμενες εκλογές οι οποίες έρχονται τον Οκτώβριο, οι οποίες δημιουργούν ακόμα περισσότερες πολυπλοκότητες», είπε. 

«Φαίνεται ότι αυτό που έχω πει και στην αρχή δεν είναι μόνο πολιτικά παιχνίδια του κατοχικού καθεστώτος για αναβάθμιση του ψευδοκράτους, είναι και παιχνίδια εξουσίας», ανέφερε ο Φώτης Φωτίου.  

Αναφερόμενος δε στα θέματα των εγκλωβισμένων, επανέλαβε πως το κόστος για την μοριακή εξέταση που χρειάζονται για διακίνηση στα οδοφράγματα θα το αναλάβει η Δημοκρατία.

Διαβάστε επίσης 

Πάνω από χίλια άτομα διακινήθηκαν σήμερα μέσω του οδοφράγματος Αγίου Δομετίου

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΒΙΝΤΕΟ,vinteo