Τα «ήξεις, αφήξεις» του Ενσούε και η μόνη διέξοδος του Απόλλωνα

Προβληματισμός επικρατεί στον Απόλλωνα για τον Εμίλιο Ενσούε. Ο άσος από την Ισημερινή Γουινέα αρχικά εμφανίστηκε διατεθειμένος ν’ αποχωρήσει, αλλά εν συνεχεία έδειξε θετικός στην παραμονή του με μειωμένες απολαβές.

Τα «ήξεις, αφήξεις» του 30χρονου άσου δεν άρεσαν στους ιθύνοντες του λεμεσιανού συλλόγου, οι οποίοι μετά την παραμονή του Ζοάο Πέδρο και τη διαφαινόμενη επιστροφή του Μάριου Στυλιανού εκτιμούν πως αγωνιστικά η θέση του δεξιού μπακ μπορεί να καλυφθεί και εν τη

απουσία του.

Οικονομικά η απαλλαγή από το «βαρύ» συμβόλαιο του Ενσούε θα ήταν καλοδεχούμενη, ωστόσο πρακτικά μπορεί να προκύψει, μόνον εάν εμφανιστεί ενδιαφερόμενος που θα μπορεί να ικανοποιήσει αγωνιστικά και οικονομικά τον ποδοσφαιριστή.

Η διακοπή της συνεργασίας (δύο χρόνια πριν την ολοκλήρωσή της) με πρωτοβουλία του συλλόγου δεν αποτελεί επιλογή, καθώς (θα) συνοδεύεται από υψηλή αποζημίωση. Συνεπώς, αν δεν έλθει πρόταση από άλλη ομάδα ή ο παίκτης δεν συναινέσει σ’ ένα αναίμακτο οικονομικά «διαζύγιο», (και) η επόμενη σεζόν θα τον βρει στο Κολόσσι.

Keywords
Τυχαία Θέματα