«Τα επόμενα χρόνια η Ανόρθωση θα παίζει για τον τίτλο»

Ο Τόμας Καμίνσκι μίλησε σε ΜΜΕ της πατρίδας του για την παρουσία του στην Ανόρθωση. Ο Βέλγος τερματοφύλακας αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στους στόχους της ομάδας, τον καιρό της Κύπρου και τον συναγωνισμό με τον Βέγκα.

«Πραγματικά πάμε αρκετά καλά παρόλο που χάσαμε από την Ομόνοια. Τώρα πρέπει να παίξουμε για την Ευρώπη. Αυτός είναι ο στόχος του συλλόγου. Στα επόμενα χρόνια η Ανόρθωση θα παίζει για τον τίτλο. Είναι ενας μεγάλος σύλλογο.

Παίζω κάθε παιχνίδι σε ψηλό επίπεδο και μόνο έτσι θα μπορέσω να βελτιωθώ».

Για το κλίμα στην Κύπρο:«Είμαι χαρούμενος σαν ποδοσφαιριστής, αφού αγωνίζομαι σε όλα τα παιχνίδια. Στην Κύπρο είναι 20 βαθμούς και σπάνια βρέχει. Οφείλω να ομολογήσω ότι είναι ωράιο. Η Λάρνακα είναι η πιο όμορφη τουριστική πόλη. Πολλοί άνθρωποι έρχονται για διακοπές. Τα γήπεδα στην Κύπρο είναι λιγότερο όμορφα απ΄ ότι στο Βέλγιο και οι οπαδοί φανατικοί. Σαν αυτούς της Στάνταρ Λιέγης».

Για τον συναγωνισμό με Βέγκα:«Στην αρχή δεν ήταν εύκολο. Εδώ έχω την ευκαιρία να εξελιχθώ. Θέλω πάντα να προοδεύω. Ανταγωνιστής μου στην Ανόρθωση είναι ο Βέγκα ο οποίος έπαιξε στην Ρίβερ και αυτό μου βάζει πίεση σε κάθε προπόνηση»

Keywords
Τυχαία Θέματα