Τα έκανε όλα όπως έπρεπε

Την ευκαιρία να διεκδικήσει το κύπελλο μετά από 13 χρόνια και να επαναφέρει τη χαρά στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» θα έχει η Ανόρθωση. Η «Κυρία» απέκλεισε με πανηγυρικό τρόπο τον ΑΠΟΕΛ και θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στον τελικό του κυπέλλου. Σ’ έναν τελικό που η ομάδα της Αμμοχώστου θα έχει τον τίτλο του φαβορί και θα κληθεί να τον επιβεβαιώσει κόντρα στους εξαιρετικούς μαυροπράσινους. 

Η Ανόρθωση πήγε στον επαναληπτικό κόντρα στον ΑΠΟΕΛ

για να υπερασπιστεί το 1-0 του πρώτου αγώνα. Όλα ήταν με το μέρος της και απλά έπρεπε να κάνει τα βασικά για να επιστρέψει στη Λάρνακα με το εισιτήριο για τον τελικό. Και τα έκανε όλα όπως έπρεπε.

Έκλεισε καλά τους χώρους, με τους παίκτες να είναι πολύ κοντά ο ένας με τον άλλο και έδωσε την μπάλα στον αντίπαλο. Ο Κετσπάγια επέλεξε να... χτυπήσει στην κόντρα, αλλά και εκεί που πονάει ο ΑΠΟΕΛ. Στην καρδιά της άμυνας.

Έτσι ήρθαν και τα τρία τέρματα. Από αντεπίθεση το πρώτο και από στημένα τα άλλα δυο. Με την αντίπαλη άμυνα να παρακολουθεί ανήμπορη να αντιδράσει και να αποτρέψει το μοιραίο.

Το πλάνο του Τιμούρ δεν άλλαξε σε κανένα σημείο της αναμέτρησης, με τους παίκτες να μένουν ανεπηρέαστοι από την ισοφάριση. Περίμεναν και χτύπησαν με βάση το πλάνο του προπονητή τους και πανηγύρισαν την πιο σημαντική –μέχρι την επόμενη- νίκη της χρονιάς.
 

Keywords
Τυχαία Θέματα