Τα δεδομένα με Μιχαήλ από πλευράς Νέας Σαλαμίνας!

Στην Ανόρθωση είναι στο περίμενε για την απάντηση από πλευράς Νέας Σαλαμίνας για την περίπτωση του Νεόφυτου Μιχάηλ, με την "Κυρία" να ξεκαθαρίζει ότι θα κάνουν υπομονή μέχρι το βράδυ της Τετάρτης.

Από πλευράς Νέας Σαλαμίνας όμως θα το σκεφτούν διπλά και τριπλά εξου και η ανακοίνωση που είχαν εκδώσει χθες Τρίτη στην οποία γινόταν αναφορά ότι ο Μιχαήλ είναι περιουσιακό τους στοιχείο και δεν πρόκειται να τον αφήσουν να πάει σε άλλη ομάδα αν δεν ικανοποιηθούν οικονομικά. Γι' αυτό και στην Ανόρθωση επανήλθαν με τη νέα

βελτιωμένη πρόταση με τους διοικούντες της "Κυρίας" να είναι διατεθειμένοι να καλύψουν τη ρήτρα του νεαρού τερματοφύλακα.

Ο πρόεδρος των ερυθρολεύκων Πάρης Ανδρέου δεν έχει ακόμα στα χέρια του επίσημη πρόταση από την ομάδα της Αμμοχώστου και εδώ και λίγες μέρες βρίσκεται στο εξωτερικό, γι' αυτό αποκλείεται στην Ανόρθωση να έχουν απάντηση μέχρι απόψε. Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρόεδρος καταβάλλει προσπάθειες να έρθει Κύπρο μέχρι την Παρασκευή για να κλείσει το θέμα μία και καλή, πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

Keywords
Τυχαία Θέματα