Τα δεδομένα για Παπανικολάου στον Ολυμπιακό

Έντονες είναι οι φήμες που κυριαρχούν το τελευταίο διάστημα στον Ολυμπιακό για ενδεχόμενη μεταγραφή του Κώστα Παπανικολάου.



Οι «ερυθρόλευκοι» μέσα σε διάστημα 10 ημερών, γνώρισαν δύο ήττες από τον Παναθηναϊκό, αρχικά στο ΣΕΦ για το Κύπελλο Ελλάδας και εν συνεχεία στο ΟΑΚΑ

για την Basket League. Άμεσα, μετά την δεύτερη ήττα από τους «πράσινους», τα σενάρια για επιστροφή του Κώστα Παπανικολάου στον Πειραιά πήραν… φωτιά, μια και ο διεθνής φόργουορντ είναι ελεύθερος και αναζητά τον επόμενο… σταθμό στην καριέρα του.

Ωστόσο, όπως υποστηρίζουν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, δεν έχει παρουσιαστεί καμία… αλλαγή από τις δηλώσεις του Γιάννη Σφαιρόπουλου και της διοίκησης στην Media Day, ότι το ρόστερ έχει κλείσει και δεν υπάρχει κάποιο ενδιαφέρον για την έλευση κάποιου παίκτη. Βέβαια, στο Λιμάνι έχουν σε μεγάλη εκτίμηση στις δυνατότητες του «Παπ», όμως, εκφράζουν την εμπιστοσύνη τους στο ρόστερ που υπάρχει αυτή την στιγμή, αλλά και τις επιλογές που έγιναν το καλοκαίρι.

Πάντως, δεν αποκλείεται, η συγκεκριμένη στάση να αλλάξει άρδην το επόμενο διάστημα, αν σε περίπτωση που δεν παρουσιαστεί βελτίωση στην ομάδα και παραμείνουν ανοικτές κάποιες… πόρτες για την απόκτηση παικτών.

Keywords
Τυχαία Θέματα