Τα αποτελέσματα της δεύτερης δημοσκόπησης ΡΙΚ

Τη δεύτερη του δημοσκόπηση παρουσίασε το βράδυ της 17ης Νοεμβρίου το κρατικό κανάλι. Η έρευνα ήταν παγκύπρια και πραγματοποιήθηκε απο τις 3 εως τις 13 Νοεμβρίου απο την εταιρεία "Cypronetwork", με τη συμμετοχή 1.247 ατόμων, με τη μέθοδο των τηλεφωνικών συνεντεύξεων.

Στην πρόθεση ψήφου για τον πρώτο γύρο των εκλογών, ο Νίκος Χριστοδουλίδης

εξασφαλίζει ποσοστό 30%, ο Αβέρωφ Νεοφύτου 20,5% και ο Ανδρέας Μαυρογιάννης 17,5 %.

Τα ποσοστά που εξασφαλίζουν οι υπόλοιποι υποψήφιοι είναι:

Αχιλλέας Δημητριάδης 3.5%, Χρίστος Χρίστου 3%, Γιώργος Κολοκασίδης 1%, Κωνσταντίνος Χριστοφίδης 1% και Μάριος Ηλιάδης 0,5%.

Στα σενάρια για τον δεύτερο γύρο των εκλογών, σε περίπτωση εκλογικής αναμέτρησης Νίκου Χριστοδουλίδη και Αβέρωφ Νεοφύτου, ο κύριος Χριστοδουλίδης εξασφαλίζει 43,5% και ο Αβέρωφ Νεοφύτου 24%.

Στην πρώτη δημοσκόπηση του περασμένου Οκτωβρίου, το ποσοστό του Νίκου Χριστοδουλίδη ήταν 45,5% και του Αβέρωφ Νεοφύτου 23%.

Στο σενάριο εκλογικής αναμέτρησης Χριστοδουλίδη - Μαυρογιάνη, ο Νίκος Χριστοδουλίδης εξασφαλίζει 46% και ο Ανδρέας Μαυρογιάννης 24%.

Στην πρώτη δημοσκόπηση, το ποσοστό του Νίκου Χριστοδουλίδη ήταν 48% και του Ανδρέα Μαυρογιάννη 21,5%.

Στο σενάριο εκλογικής αναμέτρησης Αβέρωφ Νεοφύτου - Ανδρέα Μαυρογιάννη, ο κύριος Νεοφύτου εξασφαλίζει 32% και ο κύριος Μαυρογιάννης 31,5%.

Στην πρώτη δημοσκόπηση τα ποσοστά ήταν 32,5% για τον Αβέρωφ Νεοφύτου και 32% για τον Ανδρέα Μαυρογιάννη.

Στην παράσταση νίκης, ο Νίκος Χριστοδουλίδης εξασφαλίζει 46%, ο Αβέρωφ Νεοφύτου 24% και ο Ανδρέας Μαυρογιάννης 11%.

Στην πρώτη δημοσκόπηση τα ποσοστά ήταν 49% για τον Νίκο Χριστοδουλίδη, 23% για τον Αβέρωφ Νεοφύτου και 9% για τον Ανδρέα Μαυρογιάννη.

Πηγή: riknews.com

Διαβάστε ακόμη

Στηρίζει Μαυρογιάννη ο Ανδρέας Ασσιώτης- Ποιους λόγους επικαλείται (vid)Επίθεση ΔΗΣΥ στον Μαυρογιάννη: «Παρασύρεται προς τον λαϊκισμό»
 
Keywords
Τυχαία Θέματα