Τα STOLI ORIGINAL BAR & CLUB AWARDS 2018 επιστρέφουν!

Τα Stoli Original Bar &Club Awards, ένας από τους πιο πολυσυζητημένους θεσμούς των τελευταίων χρόνων, επιστρέφει! Ο θεσμός που δημιούργησε η Stolichnaya Vodka, με απώτερο σκοπό την ποιοτική αναβάθμιση του κλάδου εστίασης και νυχτερινής διασκέδασης. Η φετινή διοργάνωση, «αγκαλιάζει», πέραν των 100 διαγωνιζομένων χώρων, σε 12 διαφορετικές κατηγορίες.

Ανεπανάληπτες εκπλήξεις τις οποίες σίγουρα δεν μπορούμε να σας αποκαλύψουμε, παρά μόνο να σας προϊδεάσουμε μαρτυρώντας τον φετινό παρουσιαστή που δεν είναι άλλος

από την STOLICHNAYA PREMIUM VODKA.

Η μοναδικότητα του προϊόντος οφείλεται στην εξαιρετικής ποιότητας συστατικών τα οποία έχουν ως αποτέλεσμα την μοναδικά απαλή και ισορροπημένη γεύση του προϊόντος.

Η ψηφοφορία των ιδιοκτήτων αναψυχής έχει ήδη ολοκληρωθεί και η σκυτάλη έχει περάσει στα δικά σας χεριά. Το κοινό έχει άποψη και η άποψη του μετρά, ο καλύτερος κριτής είστε εσείς και εσείς θα καθορίσετε το τελικό αποτέλεσμα!  

VOTE AND WIN COMPETITION

Η ανάδειξη των νικητών σε κάθε κατηγορία θα επιτευχθεί με τον συνυπολογισμό της ψηφοφορίας του κοινού και των επαγγελματιών. Και επειδή η Stolichnaya vodka, πάντα πρωτοτυπεί σε ανταμείβει και σου δίνει την ευκαιρία να διεκδικήσεις το απόλυτο δώρο!

Ψήφισε τους αγαπημένους σου χώρους στο www.stoliawards.net και διεκδίκησε ένα μοναδικό ταξίδι στο Λονδίνο με έναν φίλο!

Keywords
Τυχαία Θέματα