Τα Costa Coffee Κύπρου, παρέδωσαν μαθήματα καφέ

Στα κεντρικά Costa Coffee Λευκωσίας και Λεμεσού, οι λάτρεις του καλού καφέ παρευρέθηκαν για να παρακολουθήσουν το σεμινάριο Costa Coffee Masterclass.

Ο Ιγνάτιος Μητροφάνους, Διευθυντής Εκπαίδευσης &Ποιότητας στα Costa Coffee Κύπρου, παρουσίασε το «Ταξίδι του καφέ» στα Costa Coffee, από τον καρπό μέχρι το φλιτζάνι

. Μίλησε για την ιστορία των Costa και ειδικότερα των Costa Coffee Κύπρου που φέτος μετρούν 10 χρόνια στην κυπριακή αγορά με 18 καταστήματα σε όλο το νησί. Τέλος, έδωσε τις απαραίτητες γνώσεις στους παρευρισκομένους για να ξεχωρίζουν έναν ποιοτικό εσπρέσο, αλλά και να αναγνωρίζουν τις διάφορες μυρωδιές και γεύσεις στον καφέ τους. Το σεμινάριο συμπλήρωσε η παρουσίαση της Νάταλυ Κυριακίδου, Κλινική Διαιτολόγος, για τις ιδιότητες του καφέ σε σχέση με την υγεία του ανθρώπου.

Το σεμινάριο Costa Coffee Masterclass και στις 2 πόλεις άφησε τους παρευρισκομένους κατενθουσιασμένους με όσα έμαθαν και φυσικά με τα Costa Coffee δώρα που έλαβαν αλλά και με την τιμητική πλακέτα του “Costa Coffee Ambassador” .

H βραβευμένη αλυσίδα Costa Coffee υποσχέθηκε πως θα συνεχίσει να μοιράζεται το πάθος και τις γνώσεις της για τον καφέ!

Keywords
Τυχαία Θέματα