Τα 30χρονα γενέθλιά της γιόρτασε η Progressive Ασφαλιστική

Η Progressive Ασφαλιστική γιόρτασε τα 30 χρόνια από την ίδρυσή της.

Με αφορμή την 30χρονη επετειακή εκδήλωση ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου, Τάκης Χατζηανδρέου, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι πρόκειται για ένα σημαντικό ορόσημο στην ιστορία της Progressive.

Υπογράμμισε ότι «η ιστορία και το κληροδότημα της Progressive Ασφαλιστικής ξεκίνησε από το 1974, με το όραμα, το πάθος, την εμπειρία και την τεχνογνωσία ενός και μόνο ανθρώπου, του κ Ανδρέα Χατζηανδρεου, που έδωσε εμένα και της αδελφής μου και συγκυβερνήτη κα Λουκίας Χατζηανδρεου τη δύναμη και τα εργαλεία

για να προχωρήσουμε μπροστά.

Από την A.HAGGIANDREOU LTD, μια ασφαλιστική αντιπροσωπία εκπροσωπώντας πολυεθνικές ασφαλιστικές εταιρείες, στην δημιουργία της PROGRESSIVE INSURANCE CO. LTD που ιδρύθηκε το Νοέμβριο του 1991

Από ένα γραφείο σε υποκαταστήματα και συνεργάτες σε όλη την Κύπρο και όλο τον κόσμο, εξυπηρετώντας 24/7 τοπικούς όσο και πολυεθνικούς πελάτες στην Κύπρο».

«Εκτιμώ ακόμα περισσότερο, τους εκλεκτούς  ανθρώπους που είμαστε σε θέση να μοιραστούμε μαζί αυτή τη στιγμή, τους ανθρώπους που βοήθησαν να γίνει αυτή η επέτειος πραγματικότητα- εσάς, το προσωπικό, οι πράκτορες, οι αντιπρόσωποι και οι συνεργάτες μας. Το πιο σημαντικό δεν είναι ακριβώς αυτό που κάνουμε, αλλά πώς το κάνουμε: Ασφαλίζουμε σωστά, πληρώνουμε σωστά. Δουλεύουμε σκληρά, βελτιώνουμε το επιχειρηματικού μας μοντέλο και αποκτούμε νέες τεχνογνωσίες για να κάνουμε την Progressive πιο αποτελεσματική», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Χατζηανδρέου.

Στον χαιρετισμό του κατά τη διάρκεια των εορτασμών,  έκανε αναφορά στις ιδιαιτερότητες της εποχής, εξηγώντας όμως ότι «έχοντας όραμα για ανάπτυξη και πιστή στις αξίες μας προχωράμε δυναμικά σε καινούργιες προκλήσεις».

Ενδεικτικά, επεσήμανε ότι η Progressive κατάφερε να προσαρμοστεί στο Solvency ΙΙ που τέθηκε σε εφαρμογή το 2016, έχοντας δείκτη φερεγγυότητας 150%, επένδυσε σε ηλεκτρονικά συστήματα για να προσαρμοστεί άμεσα με την οδηγία περί ασφάλιστρων  του 2018 , εφάρμοσε τη νομοθεσία του IDD του 2018 εκπαιδεύοντας άρτια και συστηματικά συνεργάτες και εργαζομένους ενώ ετοιμάζεται για τη νέα πρόκληση IFRS 17 που έχει σχέση με τα πρότυπα για χρηματοοικονομικές επιχειρήσεις που μπαίνει σε εφαρμογή το 2022-2023.

Επίσης, αναφέρθηκε στην καινούργια νομοθεσία περί μηχανοκίνητων οχημάτων που έρχεται από την ΕΕ, η οποία αναμένεται να δημοσιευθεί το Δεκέμβρη 2021 και με κρατική εφαρμογή 16-18 μήνες.

Keywords
Τυχαία Θέματα
30χρονα, Progressive Ασφαλιστική,30chrona, Progressive asfalistiki