Τα 13 απο τα 27 τέρματα της ΑΕΛ

Η ΑΕΛ διαθέτει την χειρότερη επίθεση από της ομάδες της πρώτης εξάδας, καθώς σε 23 παιχνίδια μόνο 27 φορές κατάφεραν οι ποδοσφαιριστές της να βρουν δίχτυα. 

Παρ' όλα αυτά, ο Κέρκεζ βλέπει τους δύο από τους τρεις επιθετικούς του να είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση και να βρίσκουν τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα. Συγκεκριμένα, ο Μαέ δείχνει παιχνίδι με παιχνίδι να γίνεται καλύτερος ενώ έχει πετύχει για την ώρα πέντε τέρματα. Πολύ θετικές εμφανίσεις κάνει και το μεταγραφικό απόκτημα Ιανουαρίου, Αντρίγια Μάιντεβατς,

ο οποίος σε έξι συμμετοχές πέτυχε τρία τέρματα ενώ τις περισσότερες φορές είναι μέσα στις φάσεις  όταν η ομάδα του είναι στην επίθεση. Στα πέντε τέρματα είναι και ο Χουράδο, όμως ο Κέρκεζ περιμένει περισσότερα από τον Ισπανό φορ.

Δηλαδή, τα 13 από τα 27 τέρματα που πέτυχε μέχρι στιγμής η ΑΕΛ, ήρθαν από τους επιθετικούς της ομάδας.  

Δύσκολα να διεκδικήσει κάτι καλό στα πλέι όφ η ΑΕΛ και σίγουρα η προσοχή όλων στο γαλαζοκίτρινο στρατόπεδο είναι στραμμένη στο Κύπελλο και τους διπλούς αγώνες με τον Απόλλωνα για την ημιτελική φάση του θεσμού. Ο Βόσνιος τεχνικός θέλει να δει τους επιθετικούς του ακόμα καλύτερους για να μπορέσει η ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους της. 

Keywords
Τυχαία Θέματα