Συνάντηση Α. Μαυρογιάννης με ΔΣ της Συντεχνίας Ισότητας

Θέματα που αφορούν τους υπαλλήλους αορίστου χρόνου στον δημόσιο τομέα συζήτησε ο ανεξάρτητος υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας Ανδρέας Μαυρογιάννης με τον πρόεδρο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Συντεχνίας Ισότητα την Παρασκευή.

Όπως δήλωσε ο κ. Μαυρογιάννης μετά το τέλος της συνάντησης, οι δύο πλευρές αναζήτησαν από κοινού τρόπους προσέγγισης των εν λόγω ζητημάτων και επίλυσης βασικών προβλημάτων που υπάρχουν.

«Εμείς δείχνουμε απόλυτη κατανόηση

στην ύπαρξη αυτών των προβλημάτων και στην ανάγκη να εξευρεθούν τρόποι για ταχεία επίλυσή τους με τρόπο που να υπάρχει αίσθημα δικαίου και να μην υπάρχουν διακρίσεις σε βάρος ανθρώπων που επιφορτίζονται με πολύ σοβαρά καθήκοντα στον δημόσιο τομέα της Κύπρου», τόνισε ο κ. Μαυρογιάννης, προσθέτοντας πως «αυτή η σχέση και διαβούλευση θα συνεχιστεί ούτως ώστε όταν θα αναλάβουμε τη διακυβέρνηση του τόπου να είμαστε σε θέση να έχουμε όλα εκείνα τα εργαλεία που χρειαζόμαστε για να βρούμε λύσεις».

Από την πλευρά της συντεχνίας, ο πρόεδρος του ΔΣ Πρόδρομος Χριστοφή δήλωσε πως έλαβε χώρα μία πολύ ενδιαφέρουσα και περιεκτική συζήτηση για σειρά ζητημάτων που απασχολούν μεγάλες ομάδες μελών της συντεχνίας, προσθέτοντας πως ο κ. Μαυρογιάννης φαίνεται πως είναι γνώστης των θεμάτων και κατανοεί ουσιαστικά και από όλες τις πλευρές τη σημαντικότητα ρύθμισης των ζητημάτων που συζητήθηκαν και εξέφρασε την ελπίδα ότι η μεταξύ των δύο πλευρών επικοινωνία θα έχει και συνέχεια.

Πηγή: ΚΥΠΕ 

Keywords
Τυχαία Θέματα
Συζήτηση Α, Μαυρογιάννης, Συντεχνίας Ισότητας,syzitisi a, mavrogiannis, syntechnias isotitas