Σύσκεψη στο Νοσοκομείο Λάρνακας παρουσία Υπουργού,ΟΚΥπΥ και ΓΔ

Σύσκεψη στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, παρουσία της Γενικής Διευθύντριας, του Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΚΥπΥ πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης.

Τη σύσκεψη απασχόλησαν τρία θέματα που αφορούσαν τις Πρώτες Βοήθειες, τη μετακόμιση του Παλαιού Νοσοκομείου Λάρνακας στα νέα κτήρια και το τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας.

«Όσον αφορά στο θέμα των πρώτων βοηθειών, έχουμε πάρει κάποιες αποφάσεις για να αναβαθμίσουμε τις υπηρεσίες που προσφέρουμε.

Οι αποφάσεις έχουν ληφθεί σήμερα και αναμένουμε να υλοποιηθούν τις επόμενες μέρες, όπως επίσης λήφθησαν συγκεκριμένες αποφάσεις για την μετακίνηση του Παλαιού Νοσοκομείου στα νέα κτήρια, όπως επίσης εισηγήσεις για να αναβαθμίσουμε την Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Λάρνακας.

Οι συγκεκριμένες αποφάσεις που έχουμε λάβει είναι να ενισχυθούν οι Πρώτες Βοήθειες με επιπρόσθετους ιατρούς, όπως επίσης στόχος μας είναι να έρθει ένας διευθυντής στη μονάδα Πρώτων Βοηθειών από άλλη επαρχία ώστε να ενισχύσουμε αυτή την μονάδα εμπράκτως. Με την Μονάδα Εντατικής Θεραπείας είμαστε όλοι ικανοποιημένοι με τον τρόπο λειτουργίας της.

Στη σύσκεψη ήταν και κάποιοι αναισθησιολόγοι, αφού μας αρέσει ως Υπουργείο Υγείας να μιλούμε με άτομα που είναι στην πρώτη γραμμή. Τους έχουμε ακούσει προσεκτικά, είναι ικανοποιημένοι με τον τρόπο λειτουργίας, και μας έχουν δώσει κάποιες μικρές εισηγήσεις που θα τις υλοποιήσουμε ώστε να μην έχει να ζηλέψει τίποτα η Μονάδα Εντατικής Θεραπείας της Λάρνακας από άλλες επαρχίες», είπε ο Υπουργός.

«Όσον αφορά στην μετακίνηση των υπηρεσιών του Υπουργείου Υγείας στην καινούρια πτέρυγα, μου παρουσιάστηκαν τα σχέδια και το χρονοδιάγραμμα και αναμένεται μέχρι το τέλος του χρόνου να μεταφερθούν στα νέα κτήρια», ανέφερε.

Keywords
Τυχαία Θέματα