Συντονιστική Επιτροπή: Επανέρχεται με κρίσιμα ερωτήματα για τα λεωφορεία

Σειρά ερωτημάτων θέτει ξανά προς το Υπουργείο Μεταφορών η Συντονιστική Επιτροπή εταιρειών ΕΜΕΛ- ΖΗΝΩΝ -INTERCITY- ΟΣΕΑ – ΟΣΥΠΑ, αναμένοντας απαντήσεις σε "κρίσιμα ερωτήματα" που έθεσε στις 4 Αυγούστου.

Ανακοίνωση της Συντονιστικής Επιτροπής με τίτλο αναφέρει ότι επανέρχεται στο θέμα γιατί δεν έλαβε καμία ανταπόκριση και προσθέτει ότι  "απαιτούμε από το Υπουργείο Μεταφορών ως φορολογούμενοι πολίτες να δώσει άμεσα στη δημοσιότητα

τις καταστάσεις ελέγχου τηλεματικής για όλες τις εταιρείες που εκτελούν δημόσιες συγκοινωνίες. Τις καταστάσεις με βάση τις οποίες ο φορολογούμενος πολίτης μπορεί να διαπιστώσει εάν παρέχεται ποιοτική υπηρεσία χωρίς διασπάθιση δημόσιου χρήματος. Απαιτούμε διαφάνεια εδώ και τώρα και μηδενική ανοχή για όσους δεν μπορούν να εκτελέσουν δημόσιες συγκοινωνίες".

Αναφέρει ακόμη ότι από την πλευρά των εταιρειών-μελών της είναι έτοιμοι να παρουσιάσουν σε δημοσιογραφική διάσκεψη τις καταστάσεις και αναφορές από την τηλεματική που τους αφορούν, έτσι ώστε "να αποδείξουμε ότι δεν γίνεται διασπάθιση των λεφτών του φορολογούμενου. Προκαλούμε την κοινοπραξία CPT και το Υπουργείο Μεταφορών να πράξουν το ίδιο".

Αναμέναμε, αναφέρει, τις δύο τελευταίες εβδομάδες την ανταπόκριση του Υπουργείου Μεταφορών στα "κρίσιμα ερωτήματα" που έθεσε στις 4/8/2020 και τα οποία "γίνονται πλέον επιτακτικά μετά τις συνεχόμενες καταγγελίες του επιβατικού κοινού που «εξυπηρετείτα» από την κοινοπραξία CPT για καθυστερήσεις, ακυρώσεις δρομολογίων και εξαντλητικά ωράρια εργασίας των οδηγών".

Διαβάστε επίσης:

Επεισοδιακή σύλληψη του Καμμούγιαρου και 36χρονης στη Λεμεσό

Σύλληψη κοινοτάρχη για διάρρηξη και κλοπή στην επαρχία Λεμεσού
 

Keywords
Τυχαία Θέματα
Συντονιστική Επιτροπή, Επανέρχεται,syntonistiki epitropi, epanerchetai