Συννεφιασμένος ο καιρός – ενδεχόμενο βροχών

Σχετικά χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή, ενώ ασταθείς καιρικές συνθήκες αναµένονται από αύριο.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, µε τοπικά αυξηµένες νεφώσεις κατά διαστήµατα, κυρίως στα παράλια. Στα βόρεια παράλια πιθανό να πέσουν µεµονωµένες βροχές. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και στα δυτικά µέχρι βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω

στους 14 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 17 στα νοτιοανατολικά και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 15 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 8 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι το πρωί κυρίως αίθριος, µε τοπικά αυξηµένες νεφώσεις, αλλά αργότερα θα καταστεί µερικώς συννεφιασµένος και παροδικά συννεφιασµένος, µε τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά, στο εσωτερικό και τα βορειοανατολικά παράλια. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, το πρωί ασθενείς, 3 µποφόρ αλλά στη συνέχεια µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Σε καταιγίδα οι άνεµοι δυνατό να µεταβάλλονται και να ενισχύονται στα 5 µε 6 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι το πρωί ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη, αλλά το απόγευµα λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 26 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 25 στα παράλια και γύρω στους 18 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο το βράδυ, περίοδοι µε κυρίως αίθριο καιρό θα εναλλάσσονται µε συννεφιά, ενώ αναµένονται τοπικές βροχές ή µεµονωµένες καταιγίδες, κατά διαστήµατα. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και τοπικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Σε καταιγίδα οι άνεµοι δυνατό να µεταβάλλονται και να ενισχύονται στα 5 µε 6 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι µέχρι λίγο ταραγµένη.

Την Τετάρτη, περίοδοι µε κυρίως αίθριο καιρό θα εναλλάσσονται µε συννεφιά, ενώ αναµένονται µεµονωµένες βροχές ή καταιγίδα, κατά διαστήµατα. Το βράδυ αναµένεται βελτίωση του καιρού.

Την Πέµπτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, µε τοπικά αυξηµένες νεφώσεις. Την Παρασκευή, ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και παροδικά συννεφιασµένος, ενώ αναµένονται τοπικές βροχές ή και µεµονωµένες καταιγίδες, κατά διαστήµατα.

Η θερµοκρασία θα σηµειώσει πτώση την Τετάρτη, κυρίως στα ορεινά και στο εσωτερικό, για να κυµανθεί, κυρίως σ΄αυτές τις περιοχές, πιο κάτω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές. Την Πέµπτη, αναµένεται άνοδος της θερµοκρασίας, για να κυµανθεί γύρω στις µέσες κλιµατολογικές τιµές. Την Παρασκευή, αναµένεται µικρή πτώση της θερµοκρασίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα