«Συγγνώμη από κόσμο και διοίκηση!»

Απογοητευμένος εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου μετά τη βαριά ήττα και τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού από τον ΑΠΟΕΛ ο Λούκας Αλκαράθ.

«Συνολικά ο ΑΠΟΕΛ δικαιούτο την πρόκριση, επειδή κέρδισε το παιχνίδι και έπαιξε καλύτερα από μας. Σε ό,τι αφορά το αποψινό παιχνίδι, στο πρώτο ημίχρονο ήταν ισοδύναμες οι ομάδες, αλλά δεχτήκαμε ένα εύκολο γκολ

κι εκεί φύγαμε από το παιχνίδι. Στην πρώτη φάση του δευτέρου μέρους δεχτήκαμε το 2-0, μετά βάλαμε και αυτογκόλ και πλέον όλα είχαν τελειώσει...

Συγγνώμη από κόσμο και διοίκηση, δεν παίξαμε όπως με τον Απόλλωνα στη Λεμεσό, αυτό δεν θα συμβεί ξανά. Πρέπει να σηκωθούμε και να παλέψουμε. Είμαι σίγουρος ότι αυτό θα συμβεί. Πλέον θα εστιάσουμε, δυστυχώς, μόνο στο πρωτάθλημα και θα πάρουμε τις νίκες που χρειαζόμαστε.

Αποκτήσαμε κάποιους παίκτες, επέστρεψε ο Γουακάσο, φτιάχνουμε μια νέα ομάδα με αυτούς τους παίκτες, θα μας βοηθήσουν σε αυτήν την προσπάθεια. Δεν βοηθά το σκορ του αποψινού αγώνα, αλλά έχουμε μια εβδομάδα για δουλειά και βελτίωση ένεκα της αναβολής του αγώνα με την ΠΑΕΕΚ», σχολίασε ο Ισπανός τεχνικός.

Keywords
Τυχαία Θέματα