Συνέτριψε την Σαμπτόρια η Ουντινέζε

Πολύ σημαντικό τρίποντο για την Ουντινέζε που επικράτησε με 4-0 της Σαμπντόρια σε μία επιβλητική νίκη και ξέφυγε προς το παρόν από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.+

Στην αναμέτρηση που άνοιξε την αυλαία της 7ης αγωνιστικής της Serie A η ομάδα του Λουίτζι Ντελνέρι προερχόταν από τρεις σερί ήττες και έψαχνε αγωνιωδώς μία νίκη-σωσίβιο, με την εξέλιξη του παιχνιδιού να ευνοεί τους «ασπρόμαυρους».

Η Ουντινέζε κέρδισε πέναλτι στο 27ο λεπτό με τον Μάξι Λόπες σε ανατροπή του από τον

γκολκίπερ της «Σαμπ» Πουτζιόνι και ο Ντε Πολ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους. Το έργο τους μάλιστα διευκολύνθηκε στο 40' όταν ο Παραγουανός Μπαρέτο αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα σε έντεκα λεπτά.

Τη νίκη σφράγισε με νέο πέναλτι ο Μάξι Λόπες αυτή τη φορά στο 64', με τον Αργεντινό στο 85' να βρίσκει για δεύτερη φορά δίχτυα. Το τελικό και εντυπωσιακό 4-0 διαμόρφωσε ο Φοφανά στο 95'.

Δεύτερη φετινή νίκη για την Ουντινέζε που ανεβαίνει στους 6 βαθμούς παίρνοντας σημαντική ανάσα. Για τη Σαμπντόρια από την άλλη έσπασε το αήττητο και παραμένει στους 11, έχοντας ένα παιχνίδι λιγότερο (το αναβληθέν με τη Ρόμα).

Keywords
Τυχαία Θέματα