Συνεργάζονται ΕΥΡΩΚΟ και Κίνημα Αλληλεγγύη

ΚΛΕΙΔΩΣΕ πολιτικά η συνεργασία ΕΥΡΩΚΟ και Κινήματος Αλληλεγγύης και πλέον πιάνουν δουλειά στα διαδικαστικά ζητήματα. Αν και δεν ανακοινώθηκε επίσημα η συνεργασία, οι συζητήσεις βρίσκονται σε προχωρημένο επίπεδο, με στόχο τη συμπόρευση στις βουλευτικές εκλογές, με ένα ισχυρό, αξιόπιστο ψηφοδέλτιο, το οποίο θα συγκεντρώσει μιαν ικανή κοινωνική πλειοψηφία που θα ανατρέψει το πολιτικό σκηνικό.

Όπως δήλωσε ενώπιον του Συνεδρίου του κόμματος χθες

ο Πρόεδρος Δημήτρης Συλλούρης, «είμαστε αποφασισμένοι να αγωνιστούμε κόντρα στον διεφθαρμένο παλαιοκομματισμό, κόντρα στην υποκρισία και το ψέμα, για να δώσουμε όραμα, ελπίδα και επιλογή στους συμπατριώτες μας». Είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στο κάλεσμα της «Αλληλεγγύης» και της Ελένης Θεοχάρους για να ματαιώσουμε τα ολέθρια σχέδια εξαφάνισης του Ελληνισμού από την Κύπρο, πρόσθεσε, υπογραμμίζοντας πως «είμαστε έτοιμοι να εργαστούμε με μαχητικότητα μαζί με την "Αλληλεγγύη" και την Ελένη Θεοχάρους για να ξηλώσουμε το διεφθαρμένο σύστημα του παλαιοκομματισμού που κατέστρεψε την Κύπρο». Έκανε λόγο για ιδανικά που τους ενώνουν αλλά και αγώνα απαλλαγής από τους φαύλους που λεηλατούν την πατρίδα μας.

«Είμαστε έτοιμοι να προχωρήσουμε με την "Αλληλεγγύη" και την Ελένη Θεοχάρους, για να γίνουμε η ισχυρή δύναμη ενός ανατρεπτικού κοινωνικού Κινήματος για τη ριζοσπαστική επανεκκίνηση της πατρίδας μας. Είμαστε έτοιμοι να κάνουμε προσωπικές και κομματικές θυσίες για μια ριζοσπαστική επανεκκίνηση της κυπριακής κοινωνίας και την επανίδρυση της κυπριακής πολιτείας», είπε ακόμη ο κ. Συλλούρης. «Είμαστε αλληλέγγυοι και έτοιμοι να γίνουμε η δύναμη ανατροπής της σημερινής σαθρής κατάστασης. Είμαστε αλληλέγγυοι και έτοιμοι να μετατρέψουμε την απογοήτευση, την απαξίωση, τον θυμό και την αγανάκτηση σε κίνημα αντίστασης, κίνημα πατριωτικής αναγέννησης. Το Αύριο δεν περιμένει», τόνισε ο Πρόεδρος του ΕΥΡΩΚΟ.

Keywords
Τυχαία Θέματα