Συνεργασία PrimeTel - Jelastic για τις επιχειρήσεις

Οι συνδρομητές της εταιρίας έχουν πλέον τη δυνατότητα να εκσυγχρονίσουν την επιχείρησή τους, μειώνοντας ταυτόχρονα το κόστος αγοράς και διαχείρισης υπολογιστικών πόρων, μέσα από μια ολοκληρωμένη Cloud Computing λύση.

Η νέα υπηρεσία Business Cloud προσφέρεται

σε συνεργασία με την Jelastic Inc, ενός από τους κορυφαίους παρόχους Cloud υπηρεσιών παγκοσμίως. Η υπηρεσία φιλοξενείται τοπικά στην Κύπρο και παρέχει Πλατφόρμα (Platform-as-a-Service) και Υποδομή, συνδυάζοντας δίκτυα, διακομιστές, βάσεις δεδομένων και αποθηκευτικό χώρο, σε μια ενιαία λύση. Επιπλέον, παρέχει αντίγραφα ασφαλείας (backup), εικονικό ιδιωτικό δίκτυο, disaster recovery και εγκατάσταση websites και εφαρμογών (marketplace) με ένα κλικ.

«Είναι πάντα μεγάλο πλεονέκτημα για τους πελάτες μας αλλά και για την ίδια την Jelastic, όταν συνεργαζόμαστε με μια αναγνωρισμένη εταιρία με ισχυρή τοπική παρουσία όπως είναι η PrimeTel. Αυτό μας δίνει τη δυνατότητα να συνδυάσουμε την προηγμένη μας πλατφόρμα, με υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και κατάλληλη υποστήριξη. Η συνεργασία μας με την PrimeTel εξασφαλίζει ότι η κυπριακή αγορά θα μπορεί να απολαμβάνει κορυφαίο επίπεδο υπηρεσιών και προσωποποιημένη υποστήριξη.» δήλωσε ο CEO και ιδρυτής της Jelastic κ. Ruslan Synytsky.

Η PrimeTel, μέσα από το μεγαλύτερο ιδιωτικό ευρυζωνικό δίκτυο που διαθέτει στην Κύπρο και σε συνδυασμό με την τοπική φιλοξενία της υπηρεσίας, παρέχει την πλέον σύγχρονη και αξιόπιστη λύση cloud computing σε κάθε οργανισμό, ενώ αποτελεί ιδανική λύση για developers, web παρόχους φιλοξενίας, web designers και επιχειρήσεις ανάπτυξης λογισμικού. Επιπλέον, μέσω του τοπικού και διεθνούς δικτύου μεγάλης χωρητικότητας που διαθέτει, η PrimeTel μπορεί να φιλοξενεί την υπηρεσία τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό, παρέχοντας προηγμένη υποδομή, χαμηλό latency, καθώς και εύκολη διαχείριση και παρακολούθηση των υπηρεσιών, μέσα από την πλατφόρμα της υπηρεσίας.

O CEO της PrimeTel κ. Ερμής Στεφάνου δήλωσε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τη διάθεση των υπηρεσιών της Jelastic στην Κυπριακή αγορά υπό την αιγίδα της PrimeTel. Ως τεχνολογικός συνεργάτης, η Jelastic προσφέρει κορυφαίες υπηρεσίες Java και PHP cloud. Συνδυάζεται εύκολα με τις υπηρεσίες της PrimeTel, μειώνοντας το κόστος αγοράς και διαχείρισης υπολογιστικών πόρων, εξασφαλίζοντας απρόσκοπτη λειτουργία, αξιοποιώντας το τοπικό και διεθνές ενιαίο και ασφαλές δίκτυο υψηλών ταχυτήτων της PrimeTel».

Με την υπηρεσία Business Cloud από την PrimeTel, η επιχείρηση απολαμβάνει ένα σύνολο από οφέλη, τα οποία δεν περιορίζονται μόνο στο μηδενικό αρχικό κόστος επένδυσης και το ευέλικτο μοντέλο τιμολόγησης με βάση τη χρήση, αλλά επεκτείνονται στην αξιοπιστία, την ασφάλεια, την εύκολη διαχείριση και τη συνεχή υποστήριξη. Η υποστήριξη, γίνεται σε συνεργασία με την Scaleforce Limited, εξειδικευμένο συνεργάτη της PrimeTel με μεγάλη εμπειρία σε υπηρεσίες Cloud.

Δωρεάν Δοκιμή για 30 ημέρες και 100% BONUS με την πρώτη κατάθεση

Προκειμένου οι Κυπριακές επιχειρήσεις να γνωρίσουν και να ανακαλύψουν τα οφέλη των Cloud υπηρεσιών της, η PrimeTel παρέχει δωρεάν δοκιμή για 30 ημέρες και επιπλέον 100% Bonus στην πρώτη κατάθεση.

Για περισσότερες πληροφορίες και για να ενεργοποιήσετε το λογαριασμό σας δωρεάν, επισκεφτείτε τη διεύθυνση http://primetel.com.cy/business/cloud/

Σχετικά με την Jelastic

Η Jelastic αποτελεί μια ισχυρή λύση για την αγορά των cloud υπηρεσιών και των παρόχων φιλοξενίας, τις επιχειρήσεις και τους developers, συνδυάζοντας τα οφέλη των PaaS και CaaS σε ένα ενιαίο πακέτο. Η εμπλουτισμένη διεπαφή του απλοποιεί τη σύνθετη ανάπτυξη εφαρμογών στο cloud, μέσω της αυτοματοποίησης της δημιουργίας, κλιμάκωσης, ομαδοποίησης και επικαιροποιήσεων ασφάλειας των μικρουπηρεσιών ή εφαρμογών. Η Jelastic διαθέτει ένα μοναδικό μοντέλο τιμολόγησης με χρέωσης βάσει της χρήσης και διατίθεται ως δημόσια, ιδιωτική, υβριδική και πολλαπλή λύση cloud σε περισσότερα από 55 κέντρα δεδομένων παγκοσμίως. Η πλατφόρμα υποστηρίζει περιβάλλοντα Java, PHP, Ruby, Node.js, Python, .NET και προσαρμοσμένα Docker containers. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε το https://jelastic.com

Σχετικά με την PrimeTel

Η PrimeTel είναι ένας από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους παρόχους υπηρεσιών κινητής, ευρυζωνικών υπηρεσιών, σταθερής τηλεφωνίας και τηλεόρασης στην Κύπρο. Η εταιρία ιδρύθηκε το 2003 και διαθέτει ιδιόκτητο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας 4G και το μεγαλύτερο ιδιωτικό δίκτυο οπτικών ινών στην Κύπρο, προσφέροντας πλήθος ολοκληρωμένων λύσεων επικοινωνίας σε ιδιώτες, επιχειρήσεις και τη χονδρική αγορά. Η εταιρεία διατηρεί και εκμεταλλεύεται ιδιόκτητο, πιστοποιημένο με ISO Σταθμό Προσαιγειάλωσης και Κέντρο Δεδομένων, που φιλοξενεί δύο υποβρύχια καλώδια (Hawk και Tamares) τα οποία συνδέουν την Κύπρο με τον υπόλοιπο κόσμο. Μέσω του διεθνούς δικτύου μεγάλης χωρητικότητας και υψηλών επιδόσεων που διαθέτει, με σημεία παρουσίας στη Γερμανία, την Ελλάδα, τη Ρωσία και το Ηνωμένο Βασίλειο, παρέχει συνδεσιμότητα δικτύου, επικοινωνίες δεδομένων και υπηρεσίες βασισμένες στην IP τεχνολογία.

Keywords
Τυχαία Θέματα