Συνεργασία AEG με Microsoft και Crayon για να φέρει την επανάσταση στην SWIFT

Συνεργασία με σκοπό την παροχή προσαρμοσμένων, συμβατών λύσεων για χρηματοπιστωτικά ιδρύματα που μεταφέρουν την υποδομή SWIFT στο cloud

Η Allied Engineering Group (AEG), το μεγαλύτερο γραφείο παροχής υπηρεσιών SWIFT παγκοσμίως, ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τη Microsoft και την Crayon για

την παροχή προσαρμοσμένων και συμβατών λύσεων σε χρηματοπιστωτικά ιδρύματα (FSI) που μεταφέρουν την υποδομή SWIFT στο cloud. Μέσω αυτής της συνεργασίας, η AEG θα δημοσιεύσει τις 10 ιδιόκτητες λύσεις της σχετικά με τη SWIFT στο Azure Marketplace, επεκτείνοντάς τες ως διαχειριζόμενη υπηρεσία σε χρηματοπιστωτικά ιδρύματα (FSI).

«Πιστεύουμε ότι αυτή η συνεργασία αποτελεί την καλύτερη στρατηγική κίνηση για τις τράπεζες, καθώς ανταποκρίνεται στις τρέχουσες ανάγκες του τραπεζικού τομέα», δήλωσε ο Δρ Mohamed Sadek, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου της AEG. «Οι προσαρμοσμένες λύσεις μας στο Azure θα παρέχουν στα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα την ευελιξία, την επεκτασιμότητα και την ασφάλεια που χρειάζονται για να μεταφέρουν την υποδομή SWIFT τους στο cloud, διασφαλίζοντας παράλληλα τη συμμόρφωση με τους κανονισμούς και τις κατευθυντήριες γραμμές του Πλαισίου Ελέγχου Ασφάλειας Πελατών της Swift (CSCF). Αξιοποιώντας τις προηγμένες δυνατότητες του Azure, προσφέρουμε στις τράπεζες τη δυνατότητα να επικεντρωθούν στους βασικούς τους στόχους και να αποκτήσουν πρόσβαση σε απεριόριστες προοπτικές για το μέλλον».

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με την Allied Engineering Group και την Crayon ώστε να παρέχουμε τις προσαρμοσμένες και συμβατές λύσεις για τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα που μεταφέρουν την υποδομή SWIFT στο cloud», δήλωσε ο Naim Yazbeck, Γενικός Διευθυντής της Microsoft UAE. «Αξιοποιώντας την ασφαλή και επεκτάσιμη πλατφόρμα Azure, δίνουμε τη δυνατότητα στην AEG να προσφέρει στους πελάτες της μεγαλύτερη ευελιξία και εξοικονόμηση κόστους, διατηρώντας παράλληλα τη συμμόρφωση με τους κανονισμούς και τις κατευθυντήριες του Πλαισίου Ελέγχου Ασφάλειας Πελατών της Swift (CSCF). Η σχέση αυτή αποτελεί απόδειξη της δέσμευσης της Microsoft να υποστηρίξει τον ψηφιακό μετασχηματισμό των χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών».

«Είμαστε υπερήφανοι για τη συνεργασία μας με τη Microsoft και την AEG, η οποία αποτελεί παράδειγμα της μετασχηματιστικής δύναμης του συνδυασμού τεχνολογίας αιχμής, εμπειρογνωμοσύνης και στρατηγικού οράματος», δήλωσε ο Ziad Rizk, CEO της Crayon Middle East &Africa. «Αξιοποιώντας τις βαθιές γνώσεις μας για το Microsoft Cloud, το ισχυρό οικοσύστημα συνεργατών μας και την εκτεταμένη εμβέλειά μας στην αγορά, δεσμευόμαστε να υποστηρίξουμε τις πρωτοποριακές προσπάθειες της AEG για την επαναστατική αλλαγή της υποδομής SWIFT για τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα. Μαζί γινόμαστε πρωτοπόροι στο μέλλον της ψηφιακής χρηματοδότησης και καλλιεργούμε εξαιρετικές εμπειρίες τόσο για τους οργανισμούς όσο και για τους πελάτες».

Η πρωτοβουλία αποτελεί μέρος της δέσμευσης της AEG να παρέχει στους πελάτες τις συμβατές, προσαρμοσμένες λύσεις που ανταποκρίνονται στις ιδιαίτερες ανάγκες τους. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.
Δοσιθέου 5 - Parabuilding Block A, 2ος Οροφος Γραφείο 201/202 - 1071 Λευκωσία Tηλ: + 357 22447790 Φαξ: + 357 22375260
Email: [email protected] Website: www.aeg-mea.com

Keywords
Τυχαία Θέματα