Συνελήφθη 40χρονος για πλαστοπροσωπία

Τα αδικήματα συνωμοσίας προς διάπραξη πλημμελήματος και πλαστοπροσωπίας διερευνά η Αστυνομία εναντίον 40χρονου, ο οποίος συνελήφθη χθες βράδυ με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Σύμφωνα με δελτίο Τύπου, η υπόθεση εκτυλίχθηκε γύρω στη 1.50 τα ξημερώματα στις 26/2/2017 όταν μέλη της Τροχαίας Λάρνακας ανέκοψαν αυτοκίνητο, το οποίο είναι εγγεγραμμένο στον 40χρονο, για έλεγχο. Κατά τη διάρκεια του ελέγχου διαπιστώθηκε ότι ο οδηγός του οχήματος τελούσε υπό την επήρεια

αλκοόλης και καταγγέλθηκε, ενώ το όχημα κατακρατήθηκε αφού ήταν δηλωμένο ως ακινητοποιημένο. Να σημειωθεί ότι κατά τον έλεγχο των εγγράφων που έγινε, ο οδηγός του αυτοκινήτου προσκόμισε άδεια οδηγού στο όνομα του 40χρονου.

Χθες βράδυ ο 40χρονος μετέβη στο Τμήμα Τροχαίας Λάρνακας για να παραλάβει το όχημά του, προσκομίζοντας τα απαραίτητα πιστοποιητικά και ισχυρίστηκε ότι ήταν το πρόσωπο που το οδηγούσε στις 26/2/2017. Εκείνη την ώρα βρισκόταν εν υπηρεσία ο αστυφύλακας που είχε διενεργήσει τον έλεγχο, ο οποίος διαπίστωσε ότι δεν επρόκειτο για το ίδιο πρόσωπο και ο 40χρονος συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα.

Ακολούθως, αφού ανακρίθηκε γραπτώς, αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου.

Το ΤΑΕ Λάρνακας διερευνά τη υπόθεση.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα