Συνέδριο της Μicrosoft στη Λευκωσία Tech|Connect 2015

Είστε έτοιμοι να ζήσετε την τελευταία λέξη της τεχνολογίας με την υπογραφή της Microsoft;

Σε όποιο τομέα κι αν εργάζεστε: αρχιτεκτονική, οικοδομική, διαχείριση ή και σχεδιασμό, οι ραγδαίες αλλαγές που παρατηρούνται στο χώρο της τεχνολογίας σας επηρεάζουν σημαντικά. Σήμερα, πιο πολύ από ποτέ, έχετε απόλυτη ανάγκη να γνωρίζετε όλα όσα χρειάζονται για να προχωράτε ακάθεκτα και να πετυχαίνετε συστηματικά τους στόχους σας.

Το συνέδριο Tech|Connect 2015 της Microsoft έρχεται να καλύψει όλα τα πιθανά κενά

που μπορεί να έχετε σε σχέση με την τεχνολογία του σήμερα και να σας βοηθήσει να αναπτύξετε τις δεξιότητές σας είτε ως επιχειρηματίας που μεταβαίνει στον κόσμο του cloud computing είτε ως προγραμματιστής που ψάχνει να επωφεληθεί από τη νέα τάση ανάπτυξης μέσω πολλαπλών πλατφόρμων.

Το τριήμερο συνέδριο Tech|Connect 2015 έχει καθαρά τεχνικό χαρακτήρα και θα πραγματοποιηθεί από 17 μέχρι 19 Μαρτίου στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία, στη Λευκωσία. Η εκδήλωση διοργανώνεται από την Computrain (Μέλος της πρωτοβουλίας «Συνεργάτες στη Μάθηση» της Microsoft) με κύριο χορηγό την Microsoft Κύπρου. Λαμβάνουν μέρος διεθνώς αναγνωρισμένοι και αξιότιμοι ομιλητές όπως: Mark Minasi, Johan Arwidmark, John Craddock και Andy Malone. Εκτός από τις διάφορες τεχνικές εκπαιδευτικές ευκαιρίες που διατίθενται στους συμμετέχοντες, είναι επίσης διαθέσιμα και διάφορα πακέτα εκθετών και χορηγιών για τους συνεργάτες της Microsoft.

Γιατί να συμμετέχετε στο Tech|Connect 2015;

Συνδέομαι. Μαθαίνω. Πετυχαίνω.

Ο τομέας του IT κινείται σε απίστευτα γρήγορους ρυθμούς και για να διατηρήσετε την ανταγωνιστικότητά σας χρειάζεται να προβλέπετε και να καινοτομείτε. To Tech|Connect 2015 προσφέρει τις λύσεις που χρειάζεστε για να πετύχετε και σας βοηθά να εντοπίζετε τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους για να πάρετε την επιχείρησή σας μπροστά.

Είναι μια μοναδική ευκαιρία να συμμετέχετε σε μια σειρά εκπαιδευτικών προγραμμάτων που καλύπτουν όλο το φάσμα των τεχνολογιών της Microsoft, τα οποία παραδίδονται από κορυφαίους εμπειρογνώμονες του κλάδου.

Μάθετε για τις τελευταίες καινοτομίες της Microsoft και των συνεργατών της και πάρτε μια πρώτη γεύση από ανερχόμενα τεχνολογικά προϊόντα.

Συνδεθείτε με ηγέτες του τομέα, επαγγελματίες και συνεργάτες που θα σας βοηθήσουν να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις του σήμερα και να προχωρήσετε στο αύριο με σιγουριά.

Γιατί να χορηγήσετε το Tech|Connect 2015;

Ως χορηγοί του Tech | Connect 2015 δίνετε στην επιχείρησή σας μια μοναδική ευκαιρία να έχει πρόσβαση σε πολλαπλούς αποδέκτες και το κοινό σας συμπεριλαμβάνει ανώτερους φορείς λήψεις αποφάσεων, επαγγελματίες IT και προγραμματιστές. Όλοι οι συμμετέχοντες του συνεδρίου είναι ενεργά δραστήριοι στο χώρο της τεχνολογίας και αναζητούν λύσεις που ίσως προσφέρει η εταιρία σας. Υπάρχουν επίσης και εκθεσιακά περίπτερα που σας δίνουν την ευκαιρία να γνωρίσετε από κοντά το κοινό σας, να εκθέσετε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας και να προωθήσετε αποτελεσματικά την επιχείρησή σας.

Σας ενδιαφέρει η συμμετοχή;

Εγγραφείτε τώρα και πληρώστε EUR 375 (Εξοικονόμηση 25%. Η προσφορά ισχύει μέχρι τις 17/02/2015. Κανονική τιμή EUR 500). Στην τιμή δεν συμπεριλαμβάνετε Φ.Π.Α. Τα εκπαιδευτικά κουπόνια Microsoft Software Assurance είναι αποδεκτή μέθοδος πληρωμής. Για διαδικτυακή εγγραφή επισκεφθείτε το www.techconnect.com.cy ή επικοινωνήστε με την εταιρία Computrain στο τηλέφωνο 22 441492 ή στο e-mail: [email protected].

Σας ενδιαφέρει η χορηγία;

Παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με την εταιρία Computrain στο τηλέφωνο 22 441492 ή στο e-mail: [email protected] για να μάθετε περισσότερα όσον αφορά τα διαθέσιμα πακέτα χορηγιών και εκθετών.

Keywords
Τυχαία Θέματα