Συνέδριο “Bosco WealthPro” χορηγός η τράπεζα Πειραιώς Κύπρου

Η Τράπεζα Πειραιώς Κύπρου, συμμετέχοντας ενεργά στις εξελίξεις που αφορούν επενδυτικούς, οικονομικούς και φορολογικούς τομείς, χορήγησε το διεθνές συνέδριο «Bosco WealthPro» το οποίο πραγματοποιήθηκε στις 16 και 17 Νοεμβρίου 2016 στη Λευκωσία.

Στο διεθνές συνέδριο «Bosco WealthPro» συμμετείχαν περισσότεροι από 250 επαγγελματίες, πέραν των 30 χωρών. Οι συμμετέχοντες ήταν εξειδικευμένοι επαγγελματίες στους τομείς του Wealth Management, των Επενδυτικών Στρατηγικών, της απόκτησης Υπηκοότητας

μέσω Επενδύσεων, της Μετανάστευσης Επιχειρήσεων, των Επενδυτικών Δομών, του Διεθνούς Φορολογικού Προγραμματισμού, της Προστασίας Περιουσίας, των Επιχειρηματικών Δομών, των Τραπεζικών θεμάτων, των Ιδιωτικών Επενδύσεων, της Εμπιστευτικότητας κλπ.

Από την Τράπεζα Πειραιώς Κύπρου, συμμετείχε ο Επικεφαλής Επενδυτικών Συμβουλευτικών Υπηρεσιών, κος Κώστας Μεσαρίτης.

Ο κος Μεσαρίτης ανέπτυξε το θέμα των παραγόντων που επηρεάζουν την επενδυτική στρατηγική. Συγκεκριμένα, ανέλυσε το πώς η ανθρώπινη ψυχολογία μπορεί να επηρεάσει επενδυτικές αποφάσεις και τρέχοντα θέματα αγορών, όπως είναι η επιρροή των μέτρων των Κεντρικών Τραπεζών, οι προοπτικές της Αμερικάνικης Οικονομίας, η τιμή πετρελαίου, το Brexit, το μέλλον της Ευρωζώνης και τα κύρια γεωπολιτικά ρίσκα του 2017.

Ο κ. Μεσαρίτης ολοκλήρωσε την παρουσίασή του παρουσιάζοντας τις εξειδικευμένες επενδυτικές υπηρεσίες που προσφέρει το τμήμα Private Banking της Τράπεζας Πειραιώς. Ακόμη, αναφέρθηκε στις Υπηρεσίες Εκτέλεσης Εντολών, Εν Λευκώ Διαχείρισης Χαρτοφυλακίων και Επενδυτικής Συμβουλευτικής.

Keywords
Τυχαία Θέματα